Νίκος Αναδιώτης: «Ένιωθα περιττός στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Ένιωθα περιττός στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»»

Ούτε σαν καλεσμένος δε θα πήγαινε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου», όπου συμμετείχε πέρσι, ο Νίκος Αναδιώτης!

Αντιλαμβάνομαι, με αυτό που λες ότι είσαι αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Ήσουν ευχαριστημένος από την απόδοση σου στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»;

Νίκος: «Δεν μου άρεσα καθόλου στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Δεν ήμουν ο Νίκος, γι' αυτό απέφευγα να με βλέπω. Με προτιμούσα στο «Happy Day»».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε γι' αυτό;

Νίκος: «Προφανώς η χημεία των ανθρώπων, που βρεθήκαμε σε αυτή την εκπομπή δεν ταίριαξε τόσο πολύ, όπως στο «Happy Day». Μην ξεχνάς ότι στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» δεν ξεκινήσαμε καλά, οπότε χρειαστήκαμε χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας».

Σου έγινε πρόταση να συνεχίσεις;

Νίκος: «Όχι, αλλά και να μου γινόταν, δεν θα την αποδεχόμουν».

Γιατί;

Νίκος: «Θέλω σε ό,τι κι αν αναλαμβάνω να κάνω, να είμαι καλός. Θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά στη δομή της εκπομπής για να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω, κάτι που δεν έβλεπα εφικτό. Συνήθως σε μία ομαδική εκπομπή, πέραν του κεντρικού παρουσιαστή, και οι υπόλοιποι που είναι εκεί έχουν κάποιο ρόλο. Δεν θεωρώ ότι είχα κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Ένιωθα λίγο περιττός».

Το είπες ποτέ αυτό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Νίκος: «Δεν είναι η Κωνσταντίνα, αυτή που συντονίζει την εκπομπή, αλλά ο αρχισυντάκτης Προφανώς και είπα αυτό που ένιωθα, αλλά ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο».

Πώς σου φαίνεται φέτος η εκπομπή;

Νίκος: «Δεν την έχω παρακολουθήσει. Έχω δει μόνο κάποια αποσπάσματα. Εύχομαι να είναι καλύτερη».

Αν σε καλέσουν, θα πας;

Νίκος: «Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει να περάσω το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω. Θα δω».

ΠΗΓΗ: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved