Γιώργος Σαμπάνης: «Θα την παντρευόμουν την Άννα»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Θα την παντρευόμουν την Άννα»

Για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και για τα όνειρά του με την Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης στο You...

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

«Καταλυτικό. Ο έρωτας είναι παραπάνω από έμπνευση. Όταν είμαι ερωτευμένος είμαι ήρεμος και καλά. Με κάνει να νιώθω δυνατός. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να χαίρεται για μένα, να με αγαπάει και να με κάνει να μη θέλω κάτι άλλο».

Αυτά βρήκες στο πρόσωπο της Άννας Πρέλεβιτς;

«Εκτός από πολύ όμορφη είναι και η χαρά της ζωής. Σαν ψυχή και σαν προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος που λύνει προβλήματα, δεν δημιουργεί, είναι χαρούμενη και δοτική. Μετά από δύο χρόνια μπορώ να πω πως νιώθει πράγματα για μένα που μέσα μου σημαίνουν πολλά και θέλω να τα κρατήσω και να τα προσέχω. Αυτά αισθάνομαι κι εγώ για την Άννα...».

Πιστεύεις πως είναι η γυναίκα της ζωής σου;

«Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι, πάντως... Θα το ήθελα πολύ να είναι γιατί μου αρέσει αυτό που ζω. Το ελπίζω και το εύχομαι».

Ο γάμος είναι στα σχέδιά σας;

«Θα την παντρευόμουν την Άννα αν συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Μετά από δύο χρόνια έχουν γνωριστεί οι γονείς μας, μένουμε μαζί, σκεφτόμαστε σοβαρά τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Είσαι έτοιμος να γίνεις μπαμπάς;

«Είμαι 32 ετών, θεωρώ τον εαυτό μου μικρό, αλλά και αρκετά μεγάλο για να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα στη ζωή μου. Οπότε από τη στιγμή που είμαι με έναν άνθρωπο δύο χρόνια, τον εκτιμώ, τον σέβομαι και έχω πάρα πολλά συναισθήματα αγάπης γι’ αυτόν. Νομίζω –αν πάνε όλα καλά– ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα έρθουν όλα φυσιολογικά στη ζωή μας. Αν υπάρξει ανάγκη για ένα παιδί, θα έρθει, αν υπάρξει ανάγκη για έναν γάμο, θα έρθει κι αυτός!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved