Νίκος Παπαδάκης: «Τη ζωή πρέπει να τη δούμε χαλαρά, δεν υπάρχουν «πρέπει»
Showbiz

Νίκος Παπαδάκης: «Τη ζωή πρέπει να τη δούμε χαλαρά, δεν υπάρχουν «πρέπει»

Σκέφτηκε ποτέ ο Νίκος Παπαδάκης το γάμο; Θέλησε να κάνει οικογένεια;

«Δεν με αγχώνει αυτό το πράγμα, το αφήνω χαλαρό, τώρα αν προκύψει... Τη ζωή πρέπει να τη δούμε χαλαρά, δεν υπάρχουν «πρέπει»... Ποιος βάζει τα «πρέπει»; Η κοινωνία, η οικογένεια; Πρέπει να αισθανόμαστε καλά. με τον εαυτό μας, στον οποίο έχουμε ευθύνη πρώτα και μετά προς τα έξω. Δεν αγχώνομαι, αν προκύψει, καλώς να έρθει. Αν δεν έρθει, δεν θα στεναχωρηθώ» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τη μοναξιά τη σκέφτεσαι;

«Δεν αισθάνομαι μόνος, έχω εκπληκτικούς φίλους, ευτυχώς, κι αυτό είναι σημαντικό. Πέρα από την οικογένεια, η πραγματική φιλία είναι πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να μου πειράξουν τους φίλους μου. Η φιλία για μένα είναι ιερή. Με εκείνους συζητάω τα πάντα. Αυτοί είναι ενήμεροι στο τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είμαι καλοπροαίρετος και θετικός άνθρωπος. Πρέπει να με πειράξει κάποιος πάρα πολύ για να φτάσω σε σημείο να μην του μιλάω. Δεν μπορώ με τίποτα το ψέμα και την υποκρισία»

-Οι φίλοι μπορούν να αναπληρώσουν το κομμάτι της συντροφικότητας;

«Μα δεν είμαι μόνο5ς μου. Αν κάποιος άνθρωπος δεν παντρευτεί, δεν κάνει παιδιά, οικογένεια, δεν πάει να πει ότι θα είναι μόνος του.»

-Έχεις πραγματοποιήσει όσα είχες σκεφτεί;

«Μου ήρθαν και πράγματα που δεν είχα σκεφτεί καν. Όλο αυτό με τη δημοσιότητα δεν το είχα σκεφτεί, ωραίο είναι, στην αρχή με φόβισε, αλλά και το απόλαυσα.»

-Τι ήταν αυτό που σε φόβισε;

«Στην αρχή δεν ήξερα πώς να χειριστώ κάποια πράγματα. Όταν μπαίνει σε ένα χώρο που έχει τόση προβολή και ξαφνικά σε γνωρίζει ο κόσμος, πρέπει να δεις πώς θα το χειριστείς. Μου πήρε ένα διάστημα να δω πώς είναι αυτός ο καινούργιος χώρος για μένα, γιατί είχα μάθει σε έναν κλειστό και αυστηρό χώρο, στρατιωτικό, που ήταν το Πολεμικό Ναυτικό. Η μετάβαση ήθελε το χρόνο της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved