Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη: «Νιώθω σαν να έχω δεθεί κατά κάποιον τρόπο με την Κύπρο»
Showbiz

Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη: «Νιώθω σαν να έχω δεθεί κατά κάποιον τρόπο με την Κύπρο»

Στη σειρά Ρουά Ματ, η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη ενσαρκώνει μία νέα μητέρα. Εκείνη, ως Πατρίτσια, πόσο κοντά είσαι στην ανάγκη να αποκτήσεις τη δική της οικογένεια;

«Είμαι κοντά στην ανάγκη του να γίνω μητέρα - απλά όχι ακόμη. Ίσως το αφήνω λίγο στην τύχη του, για όταν θα το νιώσω πραγματικά. Αυτή τη στιγμή προέχουν η καριέρα μου και η δουλειά μου και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά» τόνισε στο Mytv

-Εσύ, ως Πατρίτσια, ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος του ρόλου σου στη σειρά;

«Θα ήθελα να τελειώσουν τα βάσανα της Ρουμπίνπς και να μπορέσει, επιτέλους, να χαρεί πραγματικά τα δύο κοριτσάκια της, αλλά και την αγάπη της με τον Μάξιμο.»

-Μετά το Ρουά ματ, ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα σου;

«θέλω οπωσδήποτε να δουλέψω πάνω στο blog μου γιατί το είχα αφήσει για ενάμιση χρόνο λόγω των ωραρίων του Ρουά ματ. Είναι κάτι που μου έχει λείψει πολύ. Το δουλεύω για να ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι, μιας και θέλω να κάνει δυνατό come back και, επιτέλους, ένα μέρος των ονείρων μου να πραγματοποιηθεί. Επίσης, συζητάω για κάτι τηλεοπτικό και θέλω να ασχοληθώ με το παιδικό θέατρο, στο οποίο έχω μεγάλη αδυναμία.»

-Θα έμενες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Κύπρο;

«Ναι, θα ήθελα, αλλά με την προϋπόθεση να πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα, μιας και έχω αρκετές υποχρεώσεις εκεί - μία απ' αυτές, βέβαια, είναι το blog μου. Νιώθω σαν να έχω δεθεί κατά κάποιον τρόπο με την Κύπρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved