Ράνια Κωστάκη: «Ο γάμος και τα παιδιά είναι μέσα στις επιθυμίες μου»
Showbiz

Ράνια Κωστάκη: «Ο γάμος και τα παιδιά είναι μέσα στις επιθυμίες μου»

Γεννήθηκε στη Λάρισα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε στην Αθήνα το 2003. Έχει σπίτι δικό της στο Μαρούσι, αλλά επέλεξε να μένει σε μεζονέτα στη Φιλοθέη!

Η Ράνια Κωστάκη έχει πολύ γούστο – δεν είναι τυχαίο που πέρασε στη Σχολή Καλών Τεχνών – και φαίνεται!

Με μισή καταγωγή από Ρούμελη και άλλη μισή από την Ελασσόνα, η Ράνια μεγάλωσε σε θαλπωρή κι έτσι ζεστό θέλει να είναι το σπίτι της!

Με ξύλινα πατώματα, μοντέρνο, αλλά με πινελιές κλασικού διακοσμημένο, το σπίτι της ραδιοφωνικής παραγωγού είναι πολύ λιτό.

Δεν έχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό της και αποφεύγει να εργάζεται στο γραφείο που έχει σε μια γωνιά. Το μπεζ, το μαύρο, το κόκκινο και το πράσινο κυριαρχούν.

«Η αγαπημένη μου γωνιά είναι το σαλόνι. Εδώ χαλαρώνω διαβάζοντας και ακούγοντας μουσική. Η συλλογή μου περιλαμβάνει τουλάχιστον 2.000 CD».

Η μεζονέτα είναι πολύ φωτεινή, με μεγάλες μπαλκονόπορτες και ξύλινα πατώματα. Λατρεύω το φως δεν μου αρέσουν τα σκοτεινά σπίτια, και ήταν ένας από τους λόγους που το διάλεξα - έχει επίσης δικό του κήπο και πισίνα.

«Επειδή μεγάλωσα σε πολύ ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, έχω αυτό το πρότυπο, θα μου άρεσε να δημιουργήσω μεγάλη οικογένεια. Αν υπάρξουν οι σωστές συνθήκες, ο γάμος και τα παιδιά είναι μέσα στις επιθυμίες μου. Ωστόσο, πιστεύω ότι, όταν κάνεις οικογένεια, πρέπει να αφοσιώνεσαι σ' αυτήν. Στον επαγγελματικό χώρο όπου κινούμαι, αν κάνω οικογένεια, πρέπει να γίνουν θυσίες. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα πράξω αναλόγως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved