Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, που είναι υπέροχη χώρα»
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, που είναι υπέροχη χώρα»

Συγκινητικός και πολύ ειλικρινής, όπως πάντα, ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην τελευταία του συνέντευξη πριν γεννηθεί ο δεύτερός του γιος...

Έχεις φτάσει σ' ένα σημείο που να δηλώνεις καλά, ικανοποιημένος, ευτυχισμένος;

«Επαγγελματικά δεν έχει νόημα να δηλώσεις κάτι τέτοιο, γιατί τα πάντα είναι ρευστά όσο και η ίδια η ζωή. Δουλεύω πολύ. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο το δηλώνω απόλυτα. Έχω τον γιο μου, τον Δημήτρη, που είναι 15 ετών και τη Μαριέττα, που την αγαπώ πολύ και περιμένουμε πολύ σύντομα το μωρό μας, επίσης αγόρι».

Νιώθεις πιο ώριμος να υποδεχτείς στη ζωή σου το δεύτερο παιδί σου;

«Ώριμος ήμουν και στα 30 μου, όταν απέκτησα τον Δημήτρη. Είχα ήδη περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου, όταν έγινα πατέρας για πρώτη φορά. Τώρα νιώθω πιο ανήσυχος, πιο προβληματισμένος. Πριν από 15 χρόνια, δεν ήμουν εγώ διαφορετικός, ήταν η χώρα ολόκληρη. Τώρα ζούμε σε μια άλλη Ελλάδα, που δεν ξέρω που πηγαίνει. Εγώ είμαι 45 ετών, έχω διαγράψει την πορεία μου. Και τα δύο μου παιδιά όμως έχουν τη ζωή μπροστά τους και δεν ξέρω τι θα μπορεί να τους προσφέρει η χώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους, κάτι που για μένα είναι βασικό. Και θέλω πραγματικά τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, που είναι υπέροχη χώρα, όχι στο εξωτερικό».

Με ποιο μότο πορεύεσαι στη ζωή;

«Να κάνω πάντα αυτό που θέλω, με οποιοδήποτε κόστος, αρκεί αυτό να είναι δικό μου, να το πληρώνω μόνο εγώ».

ΠΗΓΗ: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved