Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν θέλω να δώσω συνέντευξη»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν θέλω να δώσω συνέντευξη»

Στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια θα τολμούσε να κάνει κάτι εκκεντρικό, ανατρεπτικό, σε μια μικρή, μη εμπορική σκηνή;

«Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα υποστηρίξουν αυτό που πάει να γίνει ο καθένας από την πλευρά του. Εγώ θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα, κάποια έργα και ίσως να συμβεί αυτό το ανατρεπτικό που λες, γρηγορότερα απ' ό,τι φαντάζεσαι» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Θα τολμούσες κάτι ανατρεπτικό και στο σινεμά;

«Εννοείται, με μεγάλη χαρά. Το σινεμά το λατρεύω και θα ήθελα στη χώρα μας να γίνονται περισσότερες καλές ταινίες. Υπάρχουν σκηνοθέτες που κάνουν πολύ καλό σινεμά, αλλά κι εκεί είναι λίγο κλειστά τα πράγματα. Για να κάνεις κάτι ανατρεπτικό και διαφορετικό, θα πρέπει να σου το προτείνει κάποιος».

-Τον τελευταίο καιρό λένε για σένα ότι έχεις αποφασίσει να δίνεις πολύ λίγες συνεντεύξεις. Ισχύει;

«Βγαίνω με χαρά να μιλήσω για τη δουλειά μου, γιατί προφανώς θέλω να την προωθήσω και να τη γνωστοποιήσω στον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω παντού και καθημερινά. Η αλήθεια είναι ότι ύστερα από αρκετά χρόνια σ' αυτή τη δουλειά προσέχω πού θα μιλήσω. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν θέλω να δώσω συνέντευξη, γιατί με το πρόσχημα ότι θα μιλήσουμε για τη δουλειά, ρωτούν άλλα πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved