Ήβη Αδάμου: «Δεν είμαι ποτέ στημένη και δεν μου αρέσει ο καθωσπρεπισμός»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Δεν είμαι ποτέ στημένη και δεν μου αρέσει ο καθωσπρεπισμός»

Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Fever, η Ήβη Αδάμου συμμετέχει από τον Οκτώβριο στο «80’s, Τhe musical» στο θέατρο Πειραιώς 131. Είναι η πρώτη φορά που παίζει σε musical, αλλά από ότι φαίνεται της ταιριάζει πολύ. 

«Ο Γιώργος Βάλαρης που είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης μου το πρότεινε και δεν σου κρύβω πως αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρον. Διάβασα το σενάριο και ο συγκεκριμένος ρόλος μου άρεσε πολύ. Όσο περνούσε ο καιρός και κάναμε πρόβες ένιωσα πως μπορούσα να ανταποκριθώ και να το υποστηρίξω» τόνισε στο People.

«Είμαστε τρία κορίτσια που ζούμε στη δεκαετία του 80, όπου όλα είναι πιο ανέμελα. Εγώ υποδύομαι μια 16χρονη κοπέλα με γυαλιά και κοτσίδες που ερωτεύεται ένα αγόρι, το οποίο αρχικά δεν της δίνει ιδιαίτερη σημασία, αλλά στο τέλος τα πράγματα παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή. Είναι ένας κωμικός ρόλος και μου αρέσει πολύ που τσαλακώνομαι». Ακόμα και στην πραγματική της ζωή, η Ήβη τσαλακώνεται. «Δεν είμαι ποτέ στημένη και δεν μου αρέσει ο καθωσπρεπισμός, είτε αυτό έχει να κάνει με τις φιλίες, είτε με τις ερωτικές σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved