Γιώργος Λιάγκας: «Φοβάμαι μήπως όλοι αυτοί με θεωρούν μ@λάκ@»
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: «Φοβάμαι μήπως όλοι αυτοί με θεωρούν μ@λάκ@»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά… 

«Με το απλό μου μυαλό θυμάμαι πριν από κανένα χρόνο να είμαι πολύ θυμωμένος με την κυβέρνηση. Με το απλό μου μυαλό σκέφτηκα να τους καταψηφίσω και να ψηφίσω τους άλλους, που μου έλεγαν πως θα έσκιζαν τα Μνημόνια σε -ένα βράδυ, τη Μέρκελ την επομένη των εκλογών και... κάποια καλσόν. Με το απλό μου μυαλό, χάρηκα πολύ που βγήκαν. Ο καιρός πέρασε, τα Μνημόνια δεν σκίστηκαν και μου ζήτησαν να τα σκίσω εγώ με ένα, λέει, δημοψήφισμα. Με το απλό μου μυαλό σκέφτηκα: θα 'χουν σχέδιο οι μάγκες. Και όχι μόνο ψήφισα «όχι», αλλά έδωσα και μεγάλη πλειοψηφία. Και ξαφνικά, μετά από λίγες μέρες, πώς τα 'φερε έτσι η ζωή, ξενυχτούσα παρακαλώντας να πει «ναι» ο αρχηγός, για να μη βγω από την Ευρώπη, γιατί έπεισαν το φτωχό μου μυαλό ότι εκβιαστήκαμε. Λίγες μέρες αργότερα, με έπεισαν όχι, για να προχωρήσει η χώρα, πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές και να βγάλουμε έξω τους κακούς, που δεν ήθελαν το καλό της χώρας και του κόμματος.

Με το φτωχό μου μυαλό είδα προχθές έναν κολλητό του αρχηγού να παραιτείται γιατί διαφωνεί με ,τα σκληρά μέτρα, και επίσης με το φτωχό μου μυαλό φοβάμαι πως θα παραιτηθούν κι άλλοι. Με το φτωχό μου μυαλό φοβάμαι μήπως μου ξαναζητήσουν σύντομα εκλογές, για να διώξουμε κι άλλους κακούς, που, παρεμπιπτόντως, αυτοί τους έβαλαν στη Βουλή, αφού είχαν τπ δυνατότητα λόγω λίστας να τους αφήσουν απέξω.

Με το μικρό μου το μυαλό βλέπω τέσσερις της αντιπολίτευσης να σφάζονται για να γίνουν αρχηγοί, για να σκίσουν το Μνημόνιο και να φέρουν μάλλον ένα άλλο, καλύτερο ή μακρύτερο, και αφού εκλεγεί ο ένας, οι άλλοι να λένε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, ξεχνώντας όσα ακραία έχουν σούρει όλες αυτές τις εβδομάδες.

Με το φτωχό, μικρό, απλό μυαλό μου φοβάμαι μήπως όλοι αυτοί με θεωρούν μ@λάκ@, αλλά τώρα, που το σκέφτομαι καλύτερα, δεν το πιστεύω...» έγραψε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved