Κατερίνα Δημητρόγλου-Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Τι τρέχει ανάμεσά τους;
Showbiz

Κατερίνα Δημητρόγλου-Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Μπορεί οι φήµες να ήθελαν την ανερχόµενη ηθοποιό Κατερίνα ∆ηµητρόγλου που όλοι γνωρίσαμε µέσα από τις επιτυχηµένες καθηµερινές σειρές «Κλεµµένα όνειρα» και «∆ικαίωση» να είναι σε σχέση µε τον γιο του σκηνοθέτη Νίκου Αρβανίτη, Γιώργο, όµως έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε µεταξύ τους κάτι περισσότερο από απλή συµπάθεια. Αντιθέτως, η γοητευτική ηθοποιός φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά µε το γνωστό µοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

Όσοι έτυχε να τους δουν µαζί σε πρόσφατη έξοδό τους στο «Gelee Royale» του Κολωνακίου µιλούν για µια έντονη χηµεία µεταξύ τους, που µπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή. «Το επίµονο φλερτ ανάµεσά τους µαρτυρούσε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία... Εκείνος ήταν πολύ τρυφερός µαζί της και εκείνη έδειχνε να απολαµβάνει πολύ την παρέα του», αποκαλύπτουν άτοµα που βρέθηκαν στο µπαρ την ίδια βραδιά.
Όταν τους πλησίασε ο φακός ήταν πιο συγκρατηµένοι, αφού κανείς από τους δύο δεν θέλει να δώσει λαβές -κυρίως µετά τη βροχή δηµοσιευµάτων που «χρέωναν» σε εκείνη µια ανύπαρκτη σχέση- αλλά στη συνέχεια ήρθαν και πάλι κοντά. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους αποκαλύπτουν, σύμφωνα με τη real, ότι οι δυο τους επικοινωνούν συχνά-πυκνά µέσω µηνυµάτων και, παρά το φορτωµένο τους πρόγραµµα, προσπαθούν να βρίσκονται όσο πιο πολύ µπορούν. Αν το φλερτ αυτό θα εξελιχθεί σε έναν µεγάλο έρωτα, δεν µένει παρά να αποδειχθεί. Για την ώρα και οι δυο περνούν όµορφα και ανακαλύπτουν βήµα-βήµα κατά πόσο θα µπορούσαν ή όχι να είναι µαζί. Όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved