Μπουγιούρης-Μενελάου: Ρομαντικό ταξίδι για την πρώτη τους επέτειο
Showbiz

Μπουγιούρης-Μενελάου: Ρομαντικό ταξίδι για την πρώτη τους επέτειο

Στον πιο ερωτικό προορισµό, το Παρίσι, επέλεξαν να περάσουν την πρώτη επέτειο του έρωτά τους ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κλέλια Μενελάου. Το ζευγάρι, που είναι µαζί από πέρυσι τον Οκτώβριο, άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις για να γιορτάσει τον έναν χρόνο σχέσης, η οποία δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ρουά µατ» και η όµορφη µπαλαρίνα από την Κύπρο έφυγαν µε προορισµό την Πόλη του Φωτός, λίγες ηµέρες πριν από τις τροµοκρατικές επιθέσεις, που συγκλόνισαν τη Γαλλία και ολόκληρο τον κόσµο. Το ερωτευµένο ζευγάρι απόλαυσε ροµαντικούς περιπάτους και δείπνα, γνωρίζοντας από κοντά τα πιο όµορφα µέρη της ευρωπαϊκής µητρόπολης. «Ήταν ένα δώρο που ήθελαν να κάνουν στους εαυτούς τους και όταν επέστρεψαν έδειξαν πραγµατικά ανανεωµένοι αλλά και πολύ ευτυχισµένοι», λέει στενός τους φίλος.
Ο ίδιος άνθρωπος αποκαλύπτει στη Real πως είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός βλέπει τόσο σοβαρά µία σχέση του. Μάλιστα ο ίδιος γνώρισε την αγαπηµένη του στη µητέρα του και στην αδελφή του, η οποία ασχολείται µε τη µουσική και τον χορό, και σχηµάτισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αν και είναι πολύ νωρίς να µιλά κανείς για επισηµοποίηση αυτού του ειδυλλίου, όλοι οι φίλοι του ηθοποιού λένε πως είναι εµφανής η αλλαγή στον τρόπο που ο ίδιος αντιµετωπίζει το δέσιµό του µε την Κλέλια σε σχέση µε τους προηγούµενους έρωτες που πέρασαν από τη ζωή του. «Είναι συνεχώς µαζί, ειδικά όταν εκείνος βρίσκεται για τα γυρίσµατα του ‘‘Ρουά µατ’’ στην Κύπρο», σχολιάζει ο φίλος του. Είναι γεγονός πως ειδικά τον τελευταίο καιρό, η Κλέλια, η οποία ζει µόνιµα στο Νησί της Αφροδίτης και εργάζεται στη Λυρική Σκηνή Κύπρου, είναι συνεχώς δίπλα του. Ακόµα και όταν λόγω δουλειάς ο ηθοποιός πρέπει να ταξιδέψει στην Αθήνα, εκείνη τον ακολουθεί, όταν βέβαια δεν έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Μάλιστα, πριν από δέκα ηµέρες το ζευγάρι ταξίδεψε από τη Λάρνακα στην Αθήνα και έµειναν αρκετές ηµέρες πριν επιστρέψουν και πάλι µαζί στην Κύπρο για τις δουλειές τους.
Μπορεί µέχρι στιγµής να µην έχει µιλήσει κανένας από τους δύο ανοιχτά για τον έρωτά τους, αυτό, όµως, οφείλεται στην ανάγκη τους να κρατούν χαµηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τα φώτα της δηµοσιότητας. Αποτελεί στάση ζωής και για τους δύο να µην προκαλούν µε την προσωπική τους ζωή και να εκφράζονται µόνο µέσα από την τέχνη που υπηρετεί ο καθένας στον χώρο του. Πρόσφατα, ωστόσο, έκαναν την πρώτη τους επίσηµη εµφάνιση στα θεατρικά βραβεία που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής.
Όλα δείχνουν πως πρόκειται για έναν πολύ δυνατό έρωτα που έχει µέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να γραφτεί και το πιο γλυκό «τέλος» σε µία ιστορία αγάπης που κάθε ηµέρα που περνά γίνεται όλο και πιο όµορφη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved