Δάρρα: «ό,τι και να κάνεις υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα αλλού»
Showbiz

Δάρρα: «ό,τι και να κάνεις υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα αλλού»

 «Κόκκινες γραμμές» έχει η Φωτεινή Δάρρα; Πώς αντιδρά όταν σου τις παραβιάζουν;

«Κάνω σαφές αμέσως ότι δεν υπάρχει πιο πέρα. Είναι σπάνιο, όμως, να μου συμβεί γιατί από την αρχή δείχνω στον άλλον μέχρι πού μπορεί να φτάσει» τόνισε στο You.

-Στο κάρμα πιστεύεις;

«Αρχίζω να πιστεύω ότι πολλές φορές ό,τι και να κάνεις υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα αλλού. Αν αυτό λέγεται κάρμα, κοινωνικές συγκυρίες ή τύχη, μοίρα ή ο Θεός δεν ξέρω. Πάντως είναι μοιρολατρικό να πιστεύεις ότι όλα είναι προδιαγραμμένα. Θέλω να ελπίζω ότι εμείς μπορούμε να συνδιαλλαγούμε με αυτή την ανώτερη δύναμη χωρίς την αλαζονεία του παντοδύναμου και χωρίς τη μοιρολατρία τού από πριν νικημένου.»

-Μαθαίνω ότι ετοιμάζεις όμορφα πράγματα...

«Έχουν ξεκινήσει οι παραστάσεις του «Πλούτου» στο θέατρο «Καρέζη». Πρόκειται για μια μουσική διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη για μεγάλους αλλά και μικρά παιδιά με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής! Kαι ξεκινάμε τις εμφανίσεις μας μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Αντώνη Ρέμο στο «Διογένης Studio». Είναι ένα πρόγραμμα που βαδίζει στα μονοπάτια του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού με κοινό άξονα τα με- γάλα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου.»

-Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο;

«Μου προτάθηκε η συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, με τον οποίο έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν και τον γνώριζα ήδη. Με τον Αντώνη θα συνυπάρξουμε επί σκηνής για πρώτη φορά.»

-Αν έβαζες έναν τίτλο στη ζωή σου ποιος θα ήταν;

«Έπεται συνέχεια...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved