Δήμος Βερύκιος: «Τους δίνω και καταλαβαίνουν τι πραγματικά εστί βερίκοκο…»
Showbiz

Δήμος Βερύκιος: «Τους δίνω και καταλαβαίνουν τι πραγματικά εστί βερίκοκο…»

Το ξέρεις ο Δήμος Βερύκιος πως διχάζει το κοινό; Είναι ευαίσθητος, φωνακλάς, ο Ζορό του λαού ή ο βολεμένος δημοσιογράφος;

«Όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς μπορώ να τους αποδεχτώ, εκτός από έναν, εκείνον του βολεμένου» τόνισε στο You.

-Τι απαντάς στους επικριτές σου;

«Δεν απαντώ, επιτίθεμαι! Τους δίνω και καταλαβαίνουν τι πραγματικά εστί βερίκοκο... Και το ωραίο είναι ότι όταν το καταλαβαίνουν έρχονται και μου ζητάνε συγγνώμη!»

-Κάποιοι σε σχολίασαν αρνητικά όταν στα γενέθλια του Κοντομηνά έκλαψες, τι τους απαντάς;

«Εκείνη τη στιγμή ένιωσα την ανάγκη να δακρύσω και δάκρυσα, όπως όταν νιώθω την ανάγκη να του φωνάξω, του φωνάζω! Η σχέση μου με τον Κοντομηνά δεν είναι δούλου και αφεντικού... Είναι μια καθαρή και έντιμη συνεργασία με έντονες στιγμές. Κλαίω όχι για τον Κοντομηνά αλλά για το τι του έμελλε να τραβάει από μένα. (γέλια) Νομίζω ότι με ανέχεται ακόμα διότι ξέρει ότι έχει δίπλα του έναν εθελοντή πολεμιστή και όχι άλλον έναν μισθοφόρο...»

-Δεν φοβάσαι μήπως πουν ότι είσαι κι εσύ «συστημικός» που βροντοφωνάζεις ότι ο Τσοχατζόπουλος ήταν φίλος σου; Αλήθεια, τι άνθρωπος ήταν;

«Ο Άκης –εκτός όλων των άλλων για τα οποία έχει απαφανθεί η Δικαιοσύνη– ήταν «ψυχούλα» και δεν φοβάμαι μήπως παρεξηγηθώ! Θα φοβόμουν εάν τα είχα «αρπάξει» από τον Άκη, άλλωστε θα το βλέπατε, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται! Δυστυχώς δεν μπήκα ποτέ στο «κλαμπ των εύπορων»! Με έσωσε ο χαρακτήρας μου, που απέτρεπε τον κάθε «μιζαδόρο» να με πλησιάσει την «χρυσή περίοδο» των εξοπλισμών. Είδες, έχασα την ευκαιρία να πέσω στα νύχια των δικαστών του ντόρου και να αποφοιτήσω από το «Κολέγιο Κορυδαλλού». Γ@μ@ την τρέλα μου. (γέλια)»

-Τελικά είσαι τρελός;

«Ξέρεις κανέναν τρελό να παραδέχεται την τρέλα του;’

-Θα μπούνε φυλακή πιστεύεις όσοι υπουργοί έχουν μπλεχτεί σε σκάνδαλα;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος πολιτικός που να έχει την αφέλεια του Άκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved