Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι απαράδεκτο να παρεισφρύουν στον χώρο μοντέλα»
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι απαράδεκτο να παρεισφρύουν στον χώρο μοντέλα»

Γιατί ο Παύλος Ευαγγελόπουλος θεωρεί λάθος να μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής μοντέλα και γιατί τόσα χρόνια δεν τον είχαμε δει στη μικρή οθόνη;  

Στην τηλεόραση κάνατε τεράστιες επιτυχίες, ενώ τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσατε παίζονται ακόμη και σήμερα και μάλιστα με υψηλές τηλεθεάσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις σειρές εγώ δεν τις βλέπω πια, αλλά χαίρομαι που συνεχίζουν να προβάλλονται και πηγαίνουν και πάρα πολύ καλά. Χαίρομαι, που δουλειές, που έγιναν πριν από 25-30, χρόνια εξακολουθούν να αρέσουν στον κόσμο».

Το ότι απέχετε από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια είναι δική σας επιλογή;

«Όχι, δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν επιλογή αυτών που κάνουν τις δουλειές στην τηλεόραση. Δεν είναι ότι είχα κάποια πρόταση και την αρνήθηκα».

Βλέπουμε στα τηλεοπτικά σίριαλ πολλούς νέους ηθοποιούς. Έχετε ξεχωρίσει κάποιους από αυτούς;

«Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ονόματα, αλλά πιστεύω ότι η νέα γενιά ηθοποιών είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχει ένα επίπεδο και βλέπω ότι έχουν πολλές δυνατότητες».

Τον τελευταίο καιρό έχουν παρεισφρήσει στο χώρο πολλά μοντέλα. Πώς το σχολιάζετε αυτό;

«Το θεωρώ απαράδεκτο. Ήμουν πάντα κατά αυτής της νοοτροπίας, εξακολουθώ να είμαι και θα είμαι. Πιστεύω ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να έχει παιδεία και μετά να βγει. Οποιαδήποτε δουλειά κι αν κάνεις, χρειάζεται μια υποστήριξη. Χρειάζεται γνώση. Πιστεύω ότι είναι λάθος να τους συμβουλεύουν κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί αυτός ο χώρος έχει ικανότατους ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, όλων των εμφανίσεων, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Τα μοντέλα δεν θα έπρεπε να προστρέχουν εκεί».

ΠΗΓΗ: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved