Το μήνυμα φίλου του Μηνά Χατζησάββα: «Να ελπίζουμε, χωρίς… θόρυβο!»
Showbiz

Το μήνυμα φίλου του Μηνά Χατζησάββα: «Να ελπίζουμε, χωρίς… θόρυβο!»

«Η οικογένειά του και οι φίλοι του επιθυμούν να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μηνάς Χατζησάββας. Κατανοούν ότι υπάρχει ενδιαφέρον λόγω του ότι είναι αγαπητό πρόσωπο, αλλά θέλουν να κρατήσουν μακριά τα...φώτα της δημοσιότητας. Να ελπίζουμε, χωρίς...θόρυβο!».
Από χθες που «ανέβασα» στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook τα όσα έμαθα για το εγκεφαλικό που έπαθε ο Μηνάς Χατζησάββας, δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα από συναδέλφους και ανθρώπους του θεάτρου, για την κατάστασή του. Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα σε φιλικό του πρόσωπο, συνάδελφό του και φίλο του, που μου μετέφερε το μήνυμα που γράφω παραπάνω.
Ο αγαπημένος ηθοποιός εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος σε καταστολή, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί είναι σε αναμονή για ένα τουλάχιστον δεκαήμερο αλλά πιστεύω ότι πρέπει πια να ελπίζουμε χωρίς θόρυβο όπως μου σύστησε το πολύ δικό του πρόσωπο.
Μεταφέρω απλώς την επιθυμία των δικών του και εύχομαι από καρδιάς να είναι δυνατός ο Μηνάς στην δοκιμασία του...» γράφει ο φίλος και δημοσιογράφος του ηθοποιού, Βασίλης Μπουζιώτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved