Showbiz

Χαμός στο Καλημερούδια με την φωτογράφιση της Αντιγόνης-Η απάντηση της fashion blogger

Gossip-tv Team

H δημοσιογράφος της εκπομπής του star, "ΦΜ Live", Αντιγόνη Πάντα Χάρβα έκανε μία φωτογράφιση άλλα Beyonce για τις ανάγκες του περιοδικού Down Town και τα έχωσε στην fashion blogger!

H Αντιγόνη δήλωσε για την Χρυσάνθη Κιτσινέλη στο Down Town, όπως σας ενημερώσαμε: «Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της. Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα; Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά».

Η fashion blogger: «Εγώ δεν ασχολούμαι με κανέναν, κάνω την δουλειά μου η οποία είναι να κρίνω το ντύσιμο. Ήταν η τέταρτη φορά που έβγαινα στην τηλεόραση και εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος». Όσο για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τόνισε πως ο τρόπος της Χρυσάνθης δεν ήταν σωστός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved