Νίκος Οικονομόπουλος: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η πατρότητα»
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η πατρότητα»

Το νέου άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου. Το νέο του τραγούδι, «Αν Πονάς», βρίσκεται στη δεύτερη θέση του μεικτού chart στην Ελλάδα, κάτω από το “Hello” της Adele.

Την Παρασκευή ξεκινάει live εμφανίσεις στο «Fever», μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ήβη Αδάμου. Η ιδέα για το σχήμα ήταν δική του, γεννήθηκε την τελευταία του βραδιά στο «Θέα», όταν ήταν παρόντες ο Χρήστος και η Ήβη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι φειδωλός στα λόγια. «Δε χρειάζεται να λες πολλά, γιατί θα πεις και ανοησίες. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, αλλά δεν είναι ωραίο να λες περιττά πράγματα», υποστηρίζει αποκλειστικά στο Hello!

Δεύτερος μετά την Adele. Αλήθεια, όταν είσαι μόνος ακούς ξένη μουσική;

«Ακούω σχεδόν τα πάντα, αλλά αγαπώ το λαϊκό τραγούδι. Μπορεί να τραγουδήσω ένα ξένο τραγούδι όταν είμαι μόνος, μαθαίνοντας τους στίχους παπαγαλία, καθώς δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά».

Δηλώνεις παραδοσιακός. Θέλεις να κάνεις δίκη σου οικογένεια;

«Έγινα πρόσφατα θείος από τον αδερφό μου και διαπίστωσα πως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η πατρότητα».

Σε παλαιότερη εμφάνισή σου στον Θέμο Αναστασιάδη μίλησες για τη γυναίκα, η οποία θα ήθελες ιδανικά, μετά το γεύμα, να μαζεύει το τραπέζι. Σχολιάστηκες πολύ. Το μετάνιωσες;

«Όχι, και δε συμβούλεψα κανέναν να κάνει το ίδιο. Έτσι μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου, την οποία θυμάμαι να μαγειρεύει και να μαζεύει το τραπέζι. Ο παππούς δεν έμενε άπραγος, έκανε άλλα πράγματα. Κι όλα αυτά τα είπα γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved