Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Έχω τρομάξει δύο φορές από τότε που ξεκίνησα στην εκπομπή»
Showbiz

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Έχω τρομάξει δύο φορές από τότε που ξεκίνησα στην εκπομπή»

Υπάρχουν πράγματα που τρομάζουν την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά σε σχέση με τη δημοσιότητα.

«Έχω τρομάξει δύο φορές από τότε που ξεκίνησα στην εκπομπή. Ήταν καλοκαίρι, ήμουν στη βεράντα μου με το laptop μου και φορούσα ένα βρακί και ένα φανελάκι. Και ακούω να μου φωνάζουν από κάτω «Σε βλέπουμε!». Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα περίεργα, γιατί σε εκείνο το μικρό μπαλκονακι ήταν ο χώρος μου, ο μικρόκοσμος μου.»

- Όλες κάποια στιγμή ίσως έχουμε σκεφτεί ότι αν ήμασταν δέκα κιλά λιγότερα θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην ερωτική μας ζωή. Σου έχει περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό;

«Δεν θα σου πω ψέματα ότι δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, γιατί εννοείται ότι κάποιες στιγμές όλοι νιώθουμε ανασφάλεια. Αλλά θεωρώ ότι ο χαρακτήρας είναι αυτό που μετράει. Και στην τελική, αξίζει αυτός που θα ενδιαφερθεί να με γνωρίσει περισσότερο» τόνισε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

-Στην τηλεόραση δεν βλέπεις συχνά καθαρόαιμες περήφανες γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

«Συνήθως, πάντα υπάρχει και ο αυτοσαρκασμός στη μέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για μένα. Με βρίζω πολλές φορές για διάφορα πράγματα, αλλά γενικά με γουστάρω. Δεν ντρέπομαι να το πω, ας είναι και ψωνίστικο. Νομίζω ότι πρέπει να γουστάρεις τον εαυτό σου για να γουστάρεις και τους υπόλοιπους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved