Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος»:Έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της... 7 μήνες μετά
Showbiz

Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος»:Έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της... 7 μήνες μετά

Μία συγκλονιστική, σχεδόν σοκαριστική αποκάλυψη κάνει πρωταγωνίστρια από το πολύ επιτυχημένο –όσο παίχτηκε- σίριαλ «Εθνική Ελλάδος» για τον χαμό του πατέρα της τον οποίο όπως παραδέχεται η ίδια, έμαθε περίπου επτά μήνες αφότου εκείνος είχε φύγει από τη ζωή.

Ο λόγος για τη Μίνα Αδαμάκη η οποία μιλώντας στην εκπομπή Join Us αποκαλύπτει πως όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, εκείνη βρισκόταν στο Λονδίνο. Όπως περιγράφει και η ίδια: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν δέχτηκε το γεγονός ότι έγινα ηθοποιός. Δεν ήρθε να με δει ποτέ στο θέατρο.
Όταν πέθανε ο πατέρας μου δεν ήμουν εκεί, ήμουν στο Λονδίνο. Με πείραξε. Ήταν πάρα πολύ κακό, έπαθα σοκ. Ζούσα σε ένα σπίτι που δεν είχα καν τηλέφωνο και πήγαινα σε ένα σχολείο όπου συναντούσα μία φίλη που είχε τηλέφωνο και είχα δώσει στη μητέρα μου εκείνο το νούμερο. Ήταν Παρασκευή και εγώ δεν την είδα. Έγινε το Νοέμβριο τότε στο Πολυτεχνείο και γύρισα το καλοκαίρι όταν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Υποτίθεται με έψαχναν χωρίς να έχω κάνει κάτι. Οπότε μου είπαν να μην έρθω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved