Μάκης Παπαδημητρίου: «Δεν πιστεύω καθόλου σε θεολογικού τύπου συμπτώσεις»
Showbiz

Μάκης Παπαδημητρίου: «Δεν πιστεύω καθόλου σε θεολογικού τύπου συμπτώσεις»

Θα νόμιζε κανείς πως ο Μάκης Παπαδημητρίου τρέχει για να γίνει και αυτός «ο καλύτερος γενικότερα», όπως είναι και το concept του «Chevalier»: έξι άντρες ανταγωνίζονται για το βραβείο του καλύτερου άντρα. 

Δεν φαίνεται, όμως, να τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτός ο τίτλος. «Όσο μεγαλώνεις, η εμπειρία και μόνο σε κάνει καλύτερο σε πράγματα που θέλεις να βελτιώσεις. Εμένα τελευταία αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί τις αδυναμίες του και τις προβάλλει, ή μάλλον με ενοχλεί το γεγονός ότι τις συνειδητοποιεί και αυτό το προβάλλει ως κάτι θετικό, ενώ δεν κάνει κάτι για να τις λύσει. Λέει, για παράδειγμα, ‘‘εγώ στη ζωή μου είμαι πολύ εγωιστής. Δεν είναι πολύ καλό που το αναγνωρίζω;’’. Ναι, αλλά κάνε κάτι γι’ αυτό, ρε φίλε! Σε προσωπικό επίπεδο, δεν με απασχολεί με αυτόν τον τρόπο. Οχι επειδή θεωρώ ότι είμαι τέλειος. Εχει να κάνει βέβαια και με το τι θεωρείς τέλειο. Δεν κυνηγάω το ιδανικό. Μ’ αρέσει το σφάλμα. Το θεωρώ δεδομένο, είναι κομμάτι της ζωής μας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τα σφάλματα, άλλωστε, είναι που μας κάνουν καλύτερους, όχι; «Είναι σαν να θεωρούμε μερικές φορές κάποιες φράσεις σαν δεδομένες και όταν τις χρησιμοποιούμε δεν τις πολυπιστεύουμε, τις λέμε σαν τσιτάτο. Είναι σαν αυτό που σου είπα προηγουμένως. Λες ότι θα βελτιωθείς, αλλά κάνεις πάλι το ίδιο. Είναι ο χαρακτήρας σου. Αν θες να αλλάξεις, πρέπει να είναι πολύ πιο βαθιά η τομή στην προσωπικότητά σου. Και τελικά, μπορεί να είσαι ΟΚ που δεν αλλάζει». (γελάει) Συζητάμε για το πόσο φριχτές είναι αντίστοιχα κάποιες ατάκες του στυλ «Ολα συμβαίνουν για κάποιον λόγο». «Ναι, εμένα μ’ αρέσει το τυχαίο. Δεν πιστεύω καθόλου σε θεολογικού τύπου συμπτώσεις ή ότι υπάρχει μια κατεύθυνση, αλλά πιστεύω στην τύχη. Θεωρώ ότι είμαστε εδώ επειδή είμαστε εδώ. Και τίποτε άλλο. Και σε λίγο δεν θα είμαστε. Και αυτό μ’ αρέσει, είναι γοητευτικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved