Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα για το συμβόλαιό μου»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα για το συμβόλαιό μου»

Μετά την αποχώρηση των Λιάγκα – Σκορδά από το Mega, το κανάλι δεν κατάφερε να στήσει μια ομάδα με διάρκεια, καθώς τόσο η θητεία του Πέτρου Κωστόπουλου όσο και του Μάρκου Σεφερλή διήρκεσαν μόνο μία τηλεοπτική σεζόν. 

Αυτό την προβλημάτισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου; «Όταν πάω να κάνω μια δουλειά, δεν κάθομαι να σκεφτώ τι έχει γίνει πριν, ποιος ήρθε και ποιος έφυγε. Όταν δέχτηκα να κάνω το πρωινό, δεν είχα και ούτε έχω στο μυαλό μου πως θα το κάνω για μία μόνο χρονιά και μετά θα φύγω. Η πρόθεση του καναλιού ήταν να κάνουμε το πρωινό και να ψάξουμε να βρούμε μια συνταγή και έναν τύπο εκπομπής που θα έχει διάρκεια. Και το Mega θέλει να επενδύσει σε αυτό, ώστε να μην μπει σε μια διαδικασία του χρόνου να ψάχνει μια καινούρια ιδέα, με άλλα πρόσωπα» τόνισε στο People.

Το συμβόλαιό της είναι για ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης και για τον επόμενο. Το λεγόμενο «1+1». «Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα, γιατί το κανάλι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένο ή να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι. Θα πρέπει να συζητήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved