Μουτσινάς: «Η Λάσκαρη δεν είναι στην κοσμάρα των σταρ και την καμαρώνω γι’ αυτό»
Showbiz

Μουτσινάς: «Η Λάσκαρη δεν είναι στην κοσμάρα των σταρ και την καμαρώνω γι’ αυτό»

Η φετινή συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τη Ζωή Λάσκαρη για την παράσταση «Νύφη κουράγιο» που έγραψε και σκηνοθετεί ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μόνο γλυκιά γεύση έχει αφήσει και στους δύο. Ο Νίκος μιλώντας γι’ αυτή τη συνεργασία δεν κρύβει την ευτυχία του...

Ήθελε πολύ καιρό να κάνει κωµωδία η Ζωή...

«Είχε πέσει σε αυτό που της λέω εγώ «ποιοτικό - καταθλιπτικό» (σ.σ.: γελάει) και ήθελε σαν τρελή να κάνει κωµωδία. Της έγραψα, λοιπόν, για µια τρελή από αγάπη για τον γιο της, που τον διεκδικεί συνεχώς και απορρίπτει µετά βδελυγµίας κάθε σύντροφό του και µάχεται πεισµατικά όποιον/α τολµήσει να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη του. Μια µάνα πολύ... Ελληνίδα -ξέρεις τι εννοώ- που δεν έχει να κάνει καθόλου µε την πολύ large Ζωή, η οποία δίνει µεγάλες ελευθερίες στα παιδιά της και είναι εντελώς open minded. Την κέντρισε και το είδος της κωµωδίας και ο κόντρα ρόλος και δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε αυτό το νέο στοίχηµα που απολαµβάνει απίστευτα...»

Η Ζωή βαριέται τρελά τις ταµπέλες της σταρ...

«Τις βαριέται φρικτά, για να µην πω ότι τις σιχαίνεται. ∆εν έχει τέτοια «κολλήµατα» και επειδή ασχολείται µε την ουσία της δουλειάς και της ζωής, δεν χάνει χρόνο µε «ετικέτες» και περιτυλίγµατα. Παρακολουθεί τα πράγµατα, έχει θέση κι άποψη, που την εκφράζει στα social media και όχι µόνο, ανησυχεί για όσα γίνονται, νευριάζει και βρίζει, δεν γλείφει, έχει κοφτερή γλώσσα. Ζει στο Πόρτο Ράφτη, αλλά ξέρει ακριβώς τι γίνεται στην Οµόνοια και παίρνει σαφή θέση για όλα. ∆εν είναι στην κοσµάρα των σταρ και την καµαρώνω γι’ αυτό»!

Φέτος υπάρχουν πολλές τραγουδίστριες που κάνουν θέατρο...

«Όπως πολλές ηθοποιοί έγιναν παρουσιάστριες και πολλοί ηθοποιοί βγήκαν σε µουσικές σκηνές. Όλοι τα κάνουµε όλα, τι να κάνουµε, παιδιά, µε όσα γίνονται; Και δεν µ’ αρέσουν οι γενικότητες και τα «όλα σε ένα τσουβάλι!». Κάποιες τραγουδίστριες βγήκαν στη σκηνή και σάρωσαν, άλλες όχι».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved