Βασίλης Παϊτέρης: «Θα κάνω δικό μου κόμμα»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης: «Θα κάνω δικό μου κόμμα»

Για την περιπέτειά του με το σπίτι του, που τον οδήγησε ακόμη και στη... φυλακή, αλλά και για το κόμμα, που σκέπτεται να δημιουργήσει μίλησε ο Βασίλης Παϊτέρης... 

Πάμε στο σπίτι. Έρχεστε σε κόντρα με τον Δήμαρχο για το σπίτι;

«Ναι. Επειδή ο Δήμαρχος είναι του ΠΑΣΟΚ κι εγώ με την Ν. Δημοκρατία, θεωρεί λογικό να μου κάνει μηνύσεις και να τις στέλνει τέσσερα στενά μετά από μένα. Δηλαδή εγώ ήμουνα Δεληγιάννη κι αυτός έστελνε τα χαρτιά τέρμα Χίου. Δεν έπαιρνα τις κλήσεις, με ψάχνουν, με πιάνουν και με βάζουν φυλακή. Και τρελαίνομαι».

Μπήκατε δηλαδή φυλακή;

«Όχι, Στο τμήμα. Δεν έχω μπει ποτέ φυλακή. Θα τρελαθώ. Θα πεθάνω. Έμεινα μια βδομάδα στο τμήμα, στο κρατητήριο, εγώ βέβαια το θεώρησα φυλακή. Να σκεφτείς μου βάλανε 18 χρόνια φυλακή και 380.000 στην εφορία».

Και κάνετε κοινωνικό έργο;

«Κάνω κοινωφελή εργασία. Έξι χρόνια στο δήμο Π. Φαλήρου, έξι χρόνια στο δήμο Ιλίου, σε ώρες βέβαια και τώρα τα έξι χρόνια τα κάνω στην ΜΚΟ κλίμακα».

Και τι κάνετε εκεί;

«Είναι κάποιοι ανήμποροι άνθρωποι και τους βοηθάω».

Θα τελειώσει ποτέ αυτό ή θα έχει και συνέχεια;

«Προχθές πάλι, χωρίς να το ξέρω γιατί δε με βρίσκανε, με δικάσανε πάλι 19 μήνες και 48.000 ευρώ».

Δεν σας βρήκανε, ενώ εσείς υπάρχετε... Έχετε δώσει όλα τα στοιχεία;

«Βέβαια. Τώρα πάλι πρέπει να κάνω δόσεις και να κάνω πάλι κοινωφελή εργασία».

Δεν θα σταματήσετε ποτέ να κάνετε κοινωφελή εργασία;

«Πιστεύω ότι τώρα θα είναι η τελευταία. Η ειρωνεία είναι ότι η Ν. Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετά βρεθήκανε και κυβερνήσανε μαζί την Ελλάδα. Και εγώ ακόμα το πληρώνω. Έχω πάει με πολλά κόμματα, όλοι είναι ίδιοι. Κάποιος μου είπε να κάνω δικό μου κόμμα και θα το κάνω. Αυτό είναι είδηση».

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved