Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας ή μοντέλο θα ήταν πρόβλημα!»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας ή μοντέλο θα ήταν πρόβλημα!»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει ένα συγκεκριμένο ύψος και σωματότυπο. Έχει δεχτεί ρατσισμό για το ύψος, το βάρος και όλα αυτά;

«Στο Δημοτικό κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλον. Αυτά τα περνάνε όλα τα παιδιά. Εγώ από πολύ μικρός θυμάμαι ότι χαιρόμουν και γελούσα μ’ αυτό. Ήμουν άνετος με το θέμα. Δεν ένιωθα ούτε άσχημα αλλά ούτε και τέλεια, γιατί αυτοσαρκαζόμουν κιόλας» τόνισε στο You.

-Το ύψος σου λειτούργησε ως εμπόδιο στη δουλειά σου;

«Αν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας ή μοντέλο θα ήταν πρόβλημα! Αλλά τώρα σαν ηθοποιός δεν μου έχει προκύψει κάποια δυσκολία. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία μου.»

-Τι θυσίες έχεις κάνει για τη δουλειά σου;

«Στερούμαι πολύ χρόνο από την προσωπική μου ζωή. Μπορεί να μην βγω από το σπίτι, να μην δω τους φίλους μου ή να μην ξενυχτήσω. Μπορεί να είναι φαινομενικά ομαδικό επάγγελμα αλλά είναι και πολύ μοναχικό.»

-Υπάρχει κάτι που φοβάσαι;

«Το «φοβάμαι» είναι βαριά λέξη και δεν την πολύ χρησιμοποιώ. Παρότι είμαι αρκετά μοναχικός τύπος –από δική μου επιλογή– φοβάμαι μην ξεμείνω από φίλους, συγγενείς και αγάπη.»

-Έχεις χάσει ανθρώπους από δίπλα σου;

«Έχω χάσει ένα-δύο άτομα που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου αλλά τελικά δεν ήταν. Ακόμα και τα άσχημα, όμως, τα δικαιολογώ στους ανθρώπους.»

-Δεν σου φαίνεται ότι είσαι τόσο μοναχικός τύπος...

«Ούτε σνομπ είμαι ούτε απόμακρος, αλλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ο κόσμος με έχει μάθει μέσα από την κωμωδία και νιώθει μια οικειότητα μαζί μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved