Κατερίνα Καραβάτου: «Διαισθανόμουν ότι θα είναι αγόρι»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Διαισθανόμουν ότι θα είναι αγόρι»

Γιατί η Κατερίνα Καραβάτου είχε διαίσθηση ότι το παιδί, που κυοφορεί θα είναι αγόρι και πώς συνέδεσε την απώλεια του πατέρα της με αυτό;

Σε σένα δεν είχε εκφράσει την επιθυμία της η Αέλια;

«Ναι, αλλά της είχα πει ότι εμείς θα το αγαπάμε, ό,τι κι αν είναι. Ο Κρατερός νομίζω ότι ήθελε να είναι αγόρι κυρίως για την κόρη του, όχι επειδή ήταν διακαής του πόθος. Εγώ, πάλι, σκεφτόμενη την πιθανή ημερομηνία γέννησής του, στα γενέθλια του πατέρα μου και με την απώλειά του ακόμη νωπή, διαισθανόμουν ότι θα είναι αγόρι».

Σαν οιωνός.

«Ακριβώς. Αλλά και κορίτσι να μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι, θα έλεγα «Τέλεια, γιατί θα έχει μια αδερφούλα η Αέλια». Κι όταν έμαθα το φύλο πάλι τέλεια είπα, γιατί θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω ένα αγόρι, καθώς είναι πρόκληση, γιατί το κορίτσι το ξέρεις καλύτερα ως γυναίκα που είσαι. Με το αγόρι άρχισα να σκέφτομαι τι θα του λέω, πώς θα το αντιμετωπίζω. Είχα μια κουβέντα με τον Κρατερό για το πώς μεγαλώνει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην ελληνική κοινωνία».

Θεωρείς ότι μεγαλώνουν διαφορετικά;

«Οι νέες μαμάδες τα μεγαλώνουν με τον ίδιο τρόπο. Παλαιότερα, όμως, η θέση της γυναίκας και του άνδρα ήταν διαφορετική. Συζητούσαμε για το αν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, το πώς, το γιατί. Καταλήξαμε φυσικά σε αυτό που ξέραμε εξ αρχής. "Οτι θα μεγαλώσουμε με τον ίδιο τρόπο τα παιδιά μας, γιατί οι βασικές αξίες είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας είναι οι ίδιες».

Συνήθως, όταν έρχεται ένα δεύτερο παιδί δημιουργείται πρόβλημα, γιατί η προσοχή μετατίθεται.

«Αυτά είναι θεωρητικά για την Αέλια. Βλέπει παιδάκια που έχουν αδερφάκια και της αρέσει. Δεν έχει έρθει ακόμη το μωρό στο σπίτι για να δούμε τι θα συμβεί. Το Μάιο που θα γεννηθεί, θα σου πω».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved