Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι απαισιόδοξος γιατί δεν μου επιτρέπεται το αντίθετο αυτή την περίοδο»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι απαισιόδοξος γιατί δεν μου επιτρέπεται το αντίθετο αυτή την περίοδο»

 «Κάτω Παρτάλι». Θα συνεχιστεί η σειρά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο;

«Δεν δίνω και πολλές πιθανότητες. Αν συνεχιστεί, θα είμαι στα μισά επεισόδια, περίπου στα πέντε. Αυτή τη στιγμή φαντάζει μακρινό σενάριο. Θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει γυρίσματα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σ’ ακούω απαισιόδοξο για την έκβαση της σειράς...

«Είμαι απαισιόδοξος γιατί δεν μου επιτρέπεται το αντίθετο αυτή την περίοδο, αν και από τη φύση μου είμαι υπεραισιόδοξος. Στην παρούσα φάση, όσον αφορά στο «Παρτάλι», δεν βλέπω φως και αυτό με θλίβει αρκετά γιατί είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ. Θέλω να τη στηρίξω με νύχια και με δόντια, αλλά κάποιοι δεν τη στηρίζουν όσο θα έπρεπε.»

-Η πρόταση για τη «Μουρμούρα» σού έγινε ενώ ήσουν στο «Παρτάλι». Πώς απάντησες καταφατικά ενώ ακόμη δεν γνώριζες τι επρόκειτο να γίνει με τη σειρά του Mega;

«Όταν ήρθε η πρόταση απ’ τη «Μουρμούρα» γνώριζαν και εκείνοι πως είμαι στο «Παρτάλι». Τη δεδομένη στιγμή δεν είχε παρθεί απόφαση εάν θα συνεχιστεί το «Παρτάλι». Η πρόταση από τον Alpha είχε γίνει πολύ νωρίς. Τρεις μήνες πριν από το δημοψήφισμα. Ήταν συνεργάσιμοι και μου είπαν πως ακόμη και αν συνεχιζόταν το «Παρτάλι», θα βρίσκαμε φόρμουλα συνεργασίας. Με κολάκευσε αυτό επαγγελματικά και στην παρούσα φάση έπρεπε να επενδύσω και κάπου που θα έχω σιγουριά και ασφάλεια. Toν τελευταίο καιρό υπήρχε ένα θέμα με την καταβολή χρημάτων από το «Παρτάλι». Έπρεπε να κάνω κάτι για να εξασφαλίσω τα προς το ζην. Είπα στον Λευτέρη Παπαπέτρου για την πρόταση, μου απάντησε να προχωρήσω και έτσι έγινε. Έτσι θεωρώ πως είναι οι σωστές συνεργασίες. Θέλω να τιμώ τους ανθρώπους που με τιμούν. Δεν τέθηκε καλλιτεχνικό δίλημμα. Εφ’ όσον μπορούσα να τα συνδυάσω, δεν υπήρχε πρόβλημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved