Η δήλωση της Στικούδη για την συνεργασία της με Τσαλίκη-Γονίδη που θα φέρει προβλήματα
Showbiz

Η δήλωση της Στικούδη για την συνεργασία της με Τσαλίκη-Γονίδη που θα φέρει προβλήματα

Η δήλωση της Κατερίνας Στικούδη για την συνεργασία της με Τσαλίκη-Γονίδη που θα φέρει προβλήματα…  Πολλές τραγουδίστριες έχουν πει ότι στην αρχή της καριέρας τους δέχτηκαν πόλεμο από συναδέλφους που τους έκλειναν τα μικρόφωνα. Η Στικούδη είπε λοιπόν…

«Εμένα αυτό που μου συνέβη πολύ πρόσφατα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόμουν με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Γιώργο Τσαλίκη στη Θεσσαλονίκη, ήταν ότι στην έναρξη του προγράμματός μου διαπίστωσα πως το πιάνο, με το οποίο συνόδευα το πρώτο μου τραγούδι, δεν λειτουργούσε. Δεν ήταν συνδεδεμένο με τον ενισχυτή, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται τίποτα. Απευθύνθηκα στους συνεργάτες για να μάθω τι είχε συμβεί, αλλά δεν έβγαλα άκρη, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν με πτοούν αυτά. Δεν νιώθω ότι απειλούμαι ούτε φοβάμαι τη σύγκριση με άλλους συναδέλφους μου, γιατί αυτό που κάνω έχει τη δική μου ταυτότητα. Ποτέ δεν κοιτούσα τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνω εγώ και πως μπορώ να γίνομαι καλύτερη» τόνισε στο ΟΚ.

-Απευθύνθηκες στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Σταμάτη Γονίδη για να τους πεις τι συνέβη;

«Όχι, καλέ. Ούτε καν. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θα κάνουν τον Σέρλοκ Χολμς για να μάθουν τι συνέβη. Είπα «η ζωή συνεχίζεται» και την επόμενη στιγμή το είχα ξεχάσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved