Σοκ! Καλογεροπούλου για τις αποβολές της: «Όταν βγήκε αυτό το κάτι το έβαλα σε ένα τάπερ στο ψυγείο
Showbiz

Σοκ! Καλογεροπούλου για τις αποβολές της: «Όταν βγήκε αυτό το κάτι το έβαλα σε ένα τάπερ στο ψυγείο

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της η Ξένια Καλογεροπούλου μιλάει και για όλες τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, τις επώδυνες αποβολές της και όλες τις άτυχες εγκυμοσύνες της που τη στιγμάτισαν. 

«Από την καθεμιά θυμάμαι την παραμικρή λεπτομέρεια. Από την αρχική χαρά ως την πίκρα του τέλους» γράφει, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρει για μία από τις φορές που είχε καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Ακούμπησε (ο γιατρός) το χέρι του στην κοιλιά μου και αναστέναξε. «Αντί να μεγαλώσει, έχει μικρύνει» είπε. «Είναι νεκρό. Δεν έχεις πια λόγο να μένεις στο κρεβάτι. Σήκω και πήγαινε κάπου να διασκεδάσεις» θυμάται η ηθοποιός.

«Ένα βράδυ που ήμουν πάλι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μου έκανε παρέα η φίλη μου, η Μαρίνα Καραγάτση, με έπιασε μια έντονη ναυτία. Καταλάβαινα ότι κάτι έπρεπε να βγει από μέσα μου. Όταν βγήκε αυτό το κάτι, το έβαλα σε ένα τάπερ για να το δείξω στον γιατρό, το φύλαξα στο ψυγείο και σούρθηκα ως το κρεβάτι μου εξαντλημένη. Την άλλη μέρα ρώτησα τον γιατρό αν ήθελε να του πάω το τάπερ, μήπως βγάλει κανένα συμπέρασμα. Μου είπε ότι δεν χρειαζόταν».

«Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να απευθυνθούμε στο Μητέρα, μιας και εσύ είχες ήδη δυο παιδιά» λέει η Ξένια Καλογεροπούλου μιλώντας νοερά στον σύζυγό της. «Μας συμβούλεψαν να κάνουμε μια αίτηση στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης» θυμάται, λέγοντας μάλιστα ότι τελικά ούτε και αυτό προχώρησε. «Κατάλαβα ότι ήμουν τρελή. Οτι δεν γινόταν να φορτώσω σε εσένα που είχες ήδη δυο θαυμάσια παιδιά ένα πλάσμα προβληματικό. Η απόφαση ήταν ακαριαία και αμετάκλητη. Το θέμα είχε κλείσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved