Κούλλης Νικολάου: «Αποδίδω την επιτυχία στην ευλογία»
Showbiz

Κούλλης Νικολάου: «Αποδίδω την επιτυχία στην ευλογία»

Αν υπάρξει και τέταρτη σεζόν «Μπρούσκο», δεν τον αγχώνει τον Κούλλη Νικολάου η πιθανότητα να «ξεφουσκώσει» το ενδιαφέρον του κοινού;

«Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο από το κανάλι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε διάφορα πλάνα. Αν υπάρξει πρόταση για τέταρτη σεζόν και την αποδεχτούμε, σημαίνει ότι έχουμε μελετήσει ως ομάδα Βάνα - Ανδρέας - Κούλλης και προχωράμε, με μόνο άγχος το δημιουργικό. Πρώτα απ' όλα πιστεύω απόλυτα στο σενάριο» τόνισε στο Τηλέραμα.

- Πώς προέκυψαν τα γυρίσματα που κάνετε για το «Μπρούσκο» στη Ρουμανία;

«Το ταξίδι στη Ρουμανία έγινε με αφορμή την ωραία σχέση που δημιουργήσαμε με τον Αντώνη Ορθόδοξου, αντιπρόσωπο της Blue Air στην Κύπρο, αλλά και τους ιδιοκτήτες της Blue Air από τη Ρουμανία, που βγάζουν και δυο καταπληκτικά κρασιά. Έτσι, δώσαμε το "πράσινο φως" στη Βάνα Δημητρίου και σκέφτηκε διάφορα σεναριακά ευρήματα που ταίριαξαν σε αυτό ταξίδι, το οποίο είναι από τα καλύτερα γυρίσματα της σειράς».

-Έχετε καταλήξει αν υπάρχει «συνταγή» της επιτυχίας;

«Αποδίδω την επιτυχία στην ευλογία, γιατί όταν αυτή υπάρχει είναι δεδομένο πως όλα ταιριάζουν. Καλό σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία, καλές ερμηνείες, τύχη και η σωστή στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved