Μύρωνας Στρατής: «Δεν μαγειρεύω για να ρίξω μια γυναίκα»
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: «Δεν μαγειρεύω για να ρίξω μια γυναίκα»

Ο Μύρωνας Στρατής αγαπά πολύ τη μαγειρική. Έχει σκεφτεί να φτιάξει δικό του blog;

«Θα με ενδιέφερε πολύ. Δεν σου κρύβω πως παλαιότερα είχα φλερτάρει με τη συγκεκριμένη ιδέα, αλλά τελικά δεν το έκανα. Επίσης, έχω δεχτεί πολλές προτάσεις να παρουσιάσω εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, να συμμετέχω σε μιμήσεις και διστάζω. Με τρομάζει λίγο να ξεφύγω από τη μουσική μου πορεία. Τελευταία στιγμή αναρωτιέμαι μήπως μπερδέψω τον κόσμο με το τι ακριβώς κάνω και μπερδευτώ κι εγώ» τόνισε στο People.

-Μήπως φοβάσαι και λίγο;

«Πιθανότατα. Με την τηλεόραση έχω τεράστια φοβία και είμαι αρνητικός σε όλες τις προτάσεις. Χτίζεις ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν και ο κόσμος βλέπει κάτι νέο από εσένα. Εγώ είμαι σταθερός άνθρωπος, που κάνω αργά και μελετημένα βήματα και δεν θέλω ξαφνικά να ρίξω μια χειροβομβίδα για να δω τι θα συμβεί. Μπορεί να είμαι, βέβαια, λίγο υπερβολικός.»

-Θα έκανες το τραπέζι σε μια κοπέλα για να την κερδίσεις;

«Δεν μαγειρεύω για να ρίξω μια γυναίκα. Αν γίνει κοπέλα μου, σίγουρα θα φάει πολύ καλά. Το να πεις «Έλα σπίτι μου να σου μαγειρέψω» είναι το νέο «Έλα να δούμε DVD», οπότε, από το να παρεξηγηθώ, δεν το προτείνω. Πάντως, όταν μαγειρεύω, το κάνω με πολλή αγάπη και με την καρδιά μου. Για τον εαυτό μου δεν θα το κάνω εύκολα. Το μεσημέρι πηγαίνω για φαγητό στη μαμά μου, που μένει πέντε τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved