Γωγώ Τσαμπά: «Οι περισσότεροι με εκμεταλλεύτηκαν"
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: «Οι περισσότεροι με εκμεταλλεύτηκαν"

Για το πώς "την παλεύει" με την οικονομική κρίση, για την εκμετάλλευση και τη δουλειά της μίλησε η Γωγώ Τσαμπά, αλλά και για ποιον λόγο δεν τη σκλήρυνε αυτό το επάγγελμα...

Ποια είναι τα όπλα σου απέναντι στην κρίση;

«Πάνω απ' όλα είναι η υγεία, υπομονή, επιμονή, θα ρίξουμε τα μεροκάματα, θα στηρίξουμε τα αφεντικά της νύχτας, για να μας στηρίξουνε. Τα αφεντικά της δουλειάς αυτής είναι συνάνθρωποί μας, πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Έχουν βρεθεί άνθρωποι που σε έχουν στηρίξει;

«Ναι, βρέθηκαν να με στηρίξουν, όχι πολλοί. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ. Οι περισσότεροι με εκμεταλλεύτηκαν, να είναι καλά όμως. Πιστεύω ως Ελληνίδα και χριστιανή ορθόδοξη ότι εκείνος, που έχει δύο χιτώνες πρέπει να δίνει τον έναν, αν είναι δυνατόν και τον ενάμιση. Από τότε που γεννήθηκα ήμουν έτσι, από μικρή θυμάμαι να μοιράζω τα πράγματα μου, ακόμα κι αν δεν έχω εγώ, θα τα δώσω».

Ο επαγγελματικός χώρος δεν σε έκανε πιο σκληρή;

«Θα έπρεπε να με σκληρύνει, αλλά δεν έχω σκληρύνει καθόλου, θα έπρεπε να αλλάξω σε αρκετά πράγματα, αλλά παραμένω ίδια. Η νύχτα είναι το πιο δύσκολο επάγγελμα, αλλά ίσως με έκανε η ζωή να μην μπορώ να σκληρύνω, δεν γίνεται δεν «το 'χω» και πώς να αλλάξω τώρα;».

Ούτε οι συνθήκες της ζωής δε σε έχουν σκληρύνει; Ποιες σκέψεις κάνεις όταν υπάρχει μια δυσκολία;

«Σκέφτομαι, βασανίζω μόνη μου το μυαλό μου, δεν φορτώνω τους άλλους, τα κρατάω μέσα μου, τα επεξεργάζομαι, θα πάρω ένα στυλό κι ένα χαρτί, θα τα γράψω, θα τα ξαναγράψω, θα πάρω μόνη μου τις αποφάσεις και θα τραβήξω μπροστά».

Η υπομονή είναι χάρισμα, αλλά όταν εξαντληθεί, μπορεί να σκάσει σαν βόμβα. Τι γίνεται στη έκρηξη;

«Σίγουρα η υπομονή είναι χάρισμα. Στην έκρηξη πιστεύω ότι πρέπει να φύγει για λίγο όποιος βρεθεί δίπλα μου. Αν επιμείνει να είναι εκεί, υπάρχει πρόβλημα». (Γέλια.)

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved