Κοσμάς Ζαχάρωφ: «Χρειάστηκε να ρίξω τον πήχη και να συμβιβαστώ όταν γεννήθηκε ο γιος μου»
Showbiz

Κοσμάς Ζαχάρωφ: «Χρειάστηκε να ρίξω τον πήχη και να συμβιβαστώ όταν γεννήθηκε ο γιος μου»

Γαι τις χρυσές εποχές και τη μεγάλη τύχη, που είχε στον χώρο σε σύγκριση με άλλους συναδέλφους του, την καριέρα του, αλλά και τη δύσκολη εποχή μίλησε ο Κοσμάς Ζαχάρωφ στο Λοιπόν...

Υπάρχει κάτι που θα αλλάζατε;

"Δεν θα άλλαζα κάτι. Ήμουν πολύ τυχερός, πολύ γρήγορα μου έδωσαν να παίξω μεγάλα πράγματα. Μέσα σε λιγότερο από 6 χρόνια, έπαιξα 30 ρόλους, από αυτούς οι 25 είναι ρόλοι που οι περισσότεροι ηθοποιοί ονειρεύονται σε όλη τους τη ζωή και δεν προλαβαίνουν να τους παίξουν. Όταν ήρθα στην Αθήνα, ό,τι θέλησα, ό,τι επιθύμησα, μου δόθηκε αμέσως.Έπαιξα με τη Βουγιουκλάκη, τον Βογιατζή... Έχουν εκπληρωθεί όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες μου".

Έχετε πει «όχι»;

"Είμαι Θεσσαλονικιός και κατέβηκα το 1984 στην Αθήνα, δεν έλεγα εύκολα «όχι», έλεγα παντού «ναι» και βρέθηκα μια εποχή να παίζω σε τέσσερα σίριαλ και να έχω και θέατρο μαζί. Βρέθηκε μέρα να έχω γύρισμα στα 3 από τα 4 σίριαλ συν το θέατρο και τα κατάφερα. Δεν έλεγα «όχι», επειδή με ενδιέφερε η δουλειά και να παίζω ρόλους. Ήταν καλή εποχή, τα λεφτά έρχονταν με το τσουβάλι, ειδικά όταν άρχισε η ιδιωτική τηλεόραση. Έγραφα και σενάρια, και η αλήθεια είναι ότι έρχονταν πολλά λεφτά, οι αμοιβές ήταν τεράστιες. Εκεί είχα το φόβο από πού έρχονται αυτά τα λεφτά και πόσο θα κρατήσουν. Φάνηκε ότι ήταν φούσκα, ως ένα βαθμό, αλλά βγήκαν πολλά λεφτά.

Τα διαχειριστήκατε σωστά;

"Όχι, δεν διαχειρίστηκα σωστά τα λεφτά μου και γνώρισα τη γυναίκα μου, η οποία είναι πολύ καλή στα οικονομικά, όταν πια δεν έρχονται τόσο πολλά λεφτά, αλλά είμαστε καλά. Χρείαστηκε να ρίξω τον πήχη και να συμβιβαστώ όταν γεννήθηκε ο γιος μου.Ήταν μικρός και είχα ένα μικρό πανικό με τα οικονομικά, έτσι, πήγα κι έκανα δύο δουλειές που σε κανονικές συνθήκες δε θα τις έκανα. Ήταν φαρσοκωμωδίες. Τις έκανα, αμείφθηκα πολύ καλά, έγραψα και το τελευταίο μου σίριαλ, για να έχω μία ασφάλεια, και από εκεί και πέρα επανήλθα. Ήταν δύο δουλειές που δεν ήταν του γούστου μου, αλλά αναγκάστηκα να τις κάνω, έχοντας οικονομική ανασφάλεια εκείνη την εποχή".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved