Ανδρέας Βουγιούκας: «Δεν θα έκανα σχέση με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας όπως ο Μανωλιός»
Showbiz

Ανδρέας Βουγιούκας: «Δεν θα έκανα σχέση με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας όπως ο Μανωλιός»

Ο Ανδρέας Βουγιούκας μίλησε για το ρόλο του στο «Μπρούσκο» και εξομολογήθηκε αν θα έκανε σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα όπως στη σειρά.

Με μαμά Κύπρια, να υποθέσω ότι επισκεπτόσουν τακτικά τη δεύτερή σου πατρίδα;

Ποτέ δεν έχασα επαφή με την Κύπρο. Άλλωστε εδώ γεννήθηκα, όπως και ο μικρότερός μου αδελφός. Στην Ελλάδα μετακομίσαμε όταν ήμουν 3-4 χρόνων. Ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι. Πηγαίναμε στις Πλάτρες και φυσικά στη Λεμεσό, όπου είναι το πατρικό της μητέρας μου. Ο παππούς μου είναι μουχτάρης στο Ζακάκι, τα τελευταία 30 χρόνια.

Άρα, καταλαβαίνεις την κυπριακή διάλεκτο.
Βεβαίως. Τα πάντα.


Στην Κύπρο, ποιος σου έκανε πρόταση κι ήρθες;
Βρισκόμουν εδώ για καλοκαιρινές διακοπές και ο ιδιοκτήτης του «Extra, ο οποίος είναι γνωστός του παππού μου, μου πρότεινε να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων. Εκείνη την περίοδο δεν είχα κάτι στην Ελλάδα, έτσι δέχτηκα. Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία. Το αντιμετώπισα ως έναν ακόμη ρόλο.


Παρόλο που έχεις συγγενείς εδώ, ένιωθες μοναξιά στην αρχή;
Όταν μετακόμισα στη Λευκωσία, δεν ήξερα να πάω ούτε στο πιο κοντινό καφέ της περιοχής μου. Ήμουν τελείως μόνος. Πλέον, έχω αποκτήσει κάποιους καλούς φίλους, ενώ τα Σαββατοκύριακα συνήθως επισκέπτομαι την οικογένειά μου στη Λεμεσό. Περιττό να σου πω ότι το σόι της μητέρας μου είναι διπλάσιο από εκείνο του πατέρα μου. Νομίζω ότι είναι κυπριακό φαινόμενο να ’ναι τόσο δεμένες οι οικογένειες. Κι εγώ το απολαμβάνω αυτό.


Έχεις ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια;
Ήταν αξιοζήλευτα γιατί μεγάλωσα στο Πόρτο Ράφτη, κοντά στη φύση. Πρόλαβα το παιχνίδι στις αλάνες. Δεν έμενα στα προάστια, περικυκλωμένος από πολυκατοικίες. Αν μεγάλωνα τώρα, το πιο πιθανόν θα ήταν να ήμουν από 6-7 χρόνων μ’ ένα tablet.

Τόση ώρα που σε παρατηρώ, δεν βλέπω να έχεις κοινά με τον ρόλο που υποδύεσαι στο «Μπρούσκο»…
Σχεδόν κανένα. Είμαι, όμως, αρκετά ευαίσθητος, όπως και ο «Μανωλιός». Δεν είναι ψεύτικο αυτό που βλέπει ο κόσμος. Αν έχει επιτυχία αυτός ο ρόλος, οφείλεται σε αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.


Εσύ, θα έκανες σχέση με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα;
Πιστεύω ότι όλοι οι άντρες έχουν υπάρξει σε σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. Όχι, όμως, με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα προτιμούσα να είμαι με μια γυναίκα κοντά στη δική μου ηλικία, ώστε να έχουμε κοινές αντιλήψεις. Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει ταύτιση απόψεων.


Θα μπορούσες να διαγράψεις εντελώς το παρελθόν της συντρόφου σου;
Εξαρτάται για ποιο υπόβαθρο μιλάμε. Θα με επηρεάσουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως αν έχει να κάνει με ναρκωτικά, πορνεία και εγκληματικές ενέργειες. Ας είμαστε ρεαλιστές. Νομίζω ότι κάτι τέτοια, θα επηρέαζαν οποιονδήποτε άντρα.

Μπήκες στον πειρασμό να αφιερώσεις μια μαντινάδα σε μια γυναίκα;
Αντιλαμβάνεσαι ότι οι περισσότεροι με βλέπουν και περιμένουν να ακούσουν μαντινάδα. Έχω 2-3 έτοιμες και καμιά φορά τις λέω για να σπάσει ο πάγος. Μια γυναίκα, όμως, δεν θα την κερδίσω με μαντινάδες, αλλά με τον χαρακτήρα μου.

Έχεις δηλώσει ότι ο χαρακτήρας που υποδύεσαι, είναι δικής σου έμπνευσης. Υπάρχει κάποιος «Μανωλιός» εκεί έξω;
Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποιον συγκεκριμένο κι είπα: «θα κάνω αυτόν τον τύπο». Μου ζητήθηκε να κάνω κάτι κωμικό. Η αρχική συμφωνία ήταν για δέκα επεισόδια, όποτε ήθελα να βρω έναν τρόπο να τραβήξω το ενδιαφέρον, προκειμένου να συνεχιστεί ο ρόλος μου. Η παραγωγή μού έδωσε ένα δυνατό «όπλο». Να έχω δίπλα μου την Τζόυς Ευείδη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ένας ηθοποιός θα πρέπει να έχει μια πρόταση, είτε κάνει τηλεόραση, είτε θέατρο. Εγώ πήγα με την ιδέα της κρητικής διαλέκτου.

Πηγή: TV Μανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved