Έμιλυ Κόλιανδρη: «Η έλλειψη ρουτίνας είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη δουλειά»
Showbiz

Έμιλυ Κόλιανδρη: «Η έλλειψη ρουτίνας είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη δουλειά»

H Έμιλυ Κολιανδρή μιλά για την σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς».

-Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού ανέτρεψε ξανά τις ισορροπίες στην οικογένεια σας ή η εμπειρία του πρώτου σας έδωσε σιγουριά;

«Αρχικά νομίζεις πως είσαι προετοιμασμένος και σίγουρος. Κάτι γίνεται όμως, το σώμα ξεχνάει και βρίσκεσαι πάλι λίγο χαμένος μπροστά σε αυτό που σου συμβαίνει. Εχεις βέβαια μεγαλύτερη ψυχραιμία στις αρρώστιες, στα λάθη, γίνεσαι λίγο πιο σκληρόπετσος» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Είναι δυσκολότερο για μια γυναίκα που κάνει τη δική σας δουλειά να είναι μητέρα;

«Η έλλειψη ρουτίνας είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη δουλειά. Τα παιδιά έχουν ανάγκη ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, για να μεγαλώσουν πιο ήρεμα. Όταν είσαι ηθοποιός,, κάθε βράδυ καταστρώνεις το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Γι' αυτό και τώρα, με τη μικρή, όπως και στον γιο μου, ήθελα να μείνω ένα διάστημα εκτός δουλειάς».

-Μπορεί να διατηρήσει την οντότητα του το ζευγάρι μέσα στην οικογένεια;

«Είναι πολύ εύκολο να αφεθείς στην καθημερινότητα και στα προβλήματα..Θέλει μεγάλη αντίσταση και από τους δύο για να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή, γιατί δεν μένει ποτέ ίδια μετά την έλευση ενός παιδιού. Προτεραιότητα έχει πλέον αυτός ο τρίτος άνθρωπος και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο λέει ψέματα. Αλλά με πολλή δουλειά μπορεί τελικά να βρεθεί ένας τρόπος να μη χαθεί και η δυαδική σχέση του ζευγαριού, που είναι πολύ σημαντική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved