Μη ραφτείτε ακόμα: Η επανασύνδεση δεν έχει γίνει!
Showbiz

Μη ραφτείτε ακόμα: Η επανασύνδεση δεν έχει γίνει!

Διανύει µία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, χαρούµενη και ευτυχισµένη για κάθε επιλογή της.

Κι αυτό, γιατί η Μάγκι Χαραλαμπίδου φροντίζει να έχει δίπλα της ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, φούντωσαν πρόσφατα οι φήµες ότι η σέξι Μάγκι είναι και πάλι ζευγάρι µε τον επιχειρηµατία Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

«∆εν είναι ζευγάρι! Έχουν κρατήσει µια πολύ καλή και στενή φιλιά. Αγαπιούνται πολύ και δεν αποκλείεται ο έρωτάς τους να ξαναζωντανέψει...», λένε άτοµα από το περιβάλλον τους στη Real. Μια σειρά κοινών τους εµφανίσεων στα βόρεια προάστια πυροδότησαν τους ψιθύρους για επανασύνδεση. Η αλήθεια, όµως, είναι ότι η Μάγκυ και ο Αλέξανδρος µετά τον χωρισµό τους, πριν από περίπου δυο χρόνια, δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν. Έκτοτε έχουν καταφέρει να διατηρούν µια πολύ καλή σχέση, τρέφοντας βαθιά αισθήµατα αγάπης ο ένας για τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό, πράγµατι έχουν έρθει πολύ κοντά, έχουν απίστευτη επικοινωνία και περνούν όµορφα µαζί, αλλά δεν σκέφτονται, τουλάχιστον προς το παρόν, την επανασύνδεση.
Ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης, εκτός από την έντονη επιχειρηµατική δράση του, έχει πάθος µε τη γυµναστική - κάτι που αγαπάει πολύ και η Μάγκυ. Καθηµερινά οι δυο τους βρίσκονται µαζί στο γυµναστήριο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηµατίας έχει αναλάβει προσωπικά την εκγύµναση της καλλίγραµµης ραδιοφωνικής παραγωγού. «Ο Αλέξανδρος έχει δηµιουργήσει ένα συγκεκριµένο πρόγραµµα ώστε να τονίζει τα σωµατικά χαρίσµατα της στενής του φίλης», αναφέρεται συγκεκριµένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved