Στέλλα Καλλή: «Είμαι σε πολύ καλή φάση της ζωής μου και πολύ ήρεμη»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Είμαι σε πολύ καλή φάση της ζωής μου και πολύ ήρεμη»

Η Στέλλα Καλλή μίλησε για τη προσωπική της ζωή και τη σχέση της που κρατάει εδώ και δύο χρόνια.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;

Θα βάλω «πλάτη» στην αγάπη, όπως λέω και στο τραγούδι, το έχω κανόνα θα το παλέψω, θα πολεμήσω για να συνυπάρξω με έναν άνθρωπο, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν θέλω κάτι να λειτουργήσει και να παραμείνει, θα το παλέψω μέχρι εκεί που πάει. Αν δεν πάει, τουλάχιστον θα ξέρω ότι έκανα το περισσότερο που μπορούσα.

Σε ενοχλεί όταν προβάλλεται η προσωπική σου ζωή;

Δεν έχουν ασχοληθεί πάρα πολύ με τα προσωπικά μου, γιατί 8εν μου αρέσει και δεν το προβάλλω. Έπειτα από χρόνια, μπορεί να βγω μια φωτογραφία με κάποιον, γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Γι’αυτό και δεν κυκλοφορώ σε μέρη που ξέρω ότι μπορεί να φωτογραφηθώ. Είμαι λίγο περίεργη οε αυτά.

Η λογική ότι στις τραγουδίστριες δεν κάνει καλό να παραδέχονται τις σχέσεις τους ισχύει ακόμα;

Ευτυχώς που δεν ισχύει πια, γιατί διαφωνώ κάθετα με αυτό. Δεν θα χαράμιζα ποτέ την ευτυχία μου για τη δουλειά μου. Αν με ακούν επειδή είμαι ελεύθερη, τότε κάτι έχω κάνει λάθος. ,Έχουν αλλάξει οι εποχές και ίσως κατάλαβαν οι άνθρωποι πόσο κουτό ήταν.

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια είσαι σε σχέση...

Ναι, έχει γραφτεί κατά καιρούς.

Δεν μιλάς για αυτή λόγω της έκθεσης που είχε λάβει η προηγούμενη;

Δεν μιλάω για τη σχέση μου γιατί δεν θέλω να μοιραστώ κάτι γι’αυτήν. Ό,τι είναι να μοιραστώ θα το κάνω με τον δικό μου άνθρωπο. Το να βγω και να δείξω ότι είμαι ευτυχισμένη δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Και το αν είμαι ευτυχισμένη αρκεί να το ξέρω μόνο εγώ και ο άνθρωπος που μου δίνει την ευτυχία. Μπορώ μόνο να πω ότι είμαι σε πολύ καλή φάση της ζωής μου και πολύ ήρεμη.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved