Στέλλα Καλλή: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία μου με την Θεοδωρίδου»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία μου με την Θεοδωρίδου»

Η Στέλλα Καλλή σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου φέτος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;

Η πρόταση μου έγινε το φθινόπωρο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πάρα πολύ, μια αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια με μεγάλη πορεία. Ταυτόχρονα, είναι πιο κοντά σε μένα ως ιδιοσυγκρασία, οπότε είπα αμέσως το «ναι».

Η συνύπαρξη σας είναι όπως την είχες φανταστεί;

Είναι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί! Είναι ένα «γυναικείο θέμα», κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Η Νατάσα είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ και κυλάνε οι βραδιές και οι μήνες όμορφα. Είναι μια ωραία συνεργασία και το μαγαζί πηγαίνει τόσο καλά, που νιώθω ότι η απόφαση μου δικαιώνεται. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη φετινή σεζόν, θα είμαστε εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Δεν σε άγχωνε μήπως υπήρχε γυναικείος ανταγωνισμός;

Καθόλου! Δεν φοβάμαι γενικά τον ανταγωνισμό, γιατί ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Επειδή λοιπόν δεν προκαλώ, είμαι χαμηλών τόνων και κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, δεν με άγχωσε.

Με τη Νατάσα θα μπορούσατε να είστε φίλες;

Άνετα! Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον χαρακτήρα της είναι ότι έχει χιούμορ, πράγμα που εγώ θεωρώ σημαντικό προσόν στους ανθρώπους. Οπότε πολύ άνετα θα μπορούσε να γίνει φίλη μου.

Ονειρευόσουν μια συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Ακούγονται τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητοποιείς πόσο μεγάλος και σημαντικός συνθέτης είναι. Ο Γιώργος κάνει επιτυχίες σήμερα, αλλά οι μελωδίες του έχουν κάτι ελληνικό και πολύ κλασικό και γι' αυτό τον θαυμάζω τόσο. Είναι τελειομανής, ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με άφησε να είμαι ο εαυτός μου και να βγάλω τη δική μου ταυτότητα πάνω στις δικές του μελωδίες. Αυτός ο συνδυασμός για μένα είναι ο πιο κατάλληλος.

Θεωρούσες την επιτυχία εξασφαλισμένη μαζί του;

Η αλήθεια είναι πως ναι, του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήθελα να δουλέψω μαζί του, το ονειρευόμουν και χαίρομαι γιατί δεν έπεσα έξω. Από τα 10 τραγούδια του δίσκου μας, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο κατ να πω ότι είναι καλύτερο από το άλλο.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved