Η εξομολόγηση της Μπήλιου: «Ήταν μεγάλο σοκ! δεν είχα αίσθηση για τίποτα. Ήμουν σαν ζόμπι»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Μπήλιου: «Ήταν μεγάλο σοκ! δεν είχα αίσθηση για τίποτα. Ήμουν σαν ζόμπι»

Άση Μπήλιου μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έφυγε από τη ζωή στα 19 της χρόνια η μητέρα της, ενώ είχε χάσει στα 9 της τον πατέρα της.

Η αστρολόγος αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ για την περίοδο εκείνη:«Ήταν μεγάλο σοκ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα να κάνω τίποτα πέρα από το να διαβάζω και να ακούω μουσική. Τη χρονιά που πέρασα στο πανεπιστήμιο, στη σχολή της Γαλλικής Φιλολογίας, πέθανε η μητέρα μου. Από το σοκ που βίωσα, ξέχασα τα γαλλικά. Θυμάμαι πως την πρώτη μέρα στη σχολή άκουγα να μιλούν γαλλικά και δεν αναγνώριζα τη γλώσσα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, παρόλο που η γαλλική ήταν η δεύτερη μητρική μου γλώσσα. Επανήλθε στη μνήμη μου έπειτα από μήνες, όταν πήγα ένα ταξίδι και αναγκάστηκα να μιλήσω γαλλικά».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ μαύρη. Όχι μόνο δεν θέλω να τη θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ κιόλας. Δεν ένιωθα, δεν είχα αίσθηση για τίποτα. Ήμουν σαν ζόμπι».

Και κατέληξε λέγοντας πως ένιωσε καλά μετά από χρόνια: «Πέρασαν αρκετά χρόνια. Μολονότι λίγο αργότερα ξεκίνησα το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, φως στη ζωή μου μπήκε όταν γνώρισα το σύντροφό μου και αισθάνθηκα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη ο οποίος νοιάζεται για μένα. Είχα να νιώσω κάτι τέτοιο από όταν έφυγε η μητέρα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved