Ντένης και Άρης Μακρής: «Υπάρχει αλληλεπίδραση, καθώς κάνουμε δουλειές με έκθεση στο κοινό»
Showbiz

Ντένης και Άρης Μακρής: «Υπάρχει αλληλεπίδραση, καθώς κάνουμε δουλειές με έκθεση στο κοινό»

Ο Ντένης Μακρής και ο Άρης Μακρής κάνουν τα πρώτα τους βήματα, ο καθένας στον χώρο του. Ο ένας στο τραγούδι και ο άλλος στην υποκριτική.

-Πώς αισθανθήκατε όταν πήρατε την πρώτη σας δουλειά;
ΝΤ. Μ.: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Νίκο Καραθάνο στο Εθνικό θέατρο, στον «Σιρανό». Ήταν για μένα τρομερή επιβεβαίωση, καθώς επί τρία χρόνια βρισκόμουν στη σχολή κάθε μέρα, όλη μέρα, οπότε γεννήθηκαν μέσα μου πολλά συναισθήματα, όπως η ευθύνη ότι αναλαμβάνω μόνος τον εαυτό μου ή η χαρά που θα εκφραστώ επαγγελματικά μπροστά σε πραγματικό κοινό, βγάζοντας τα δικά μου χρήματα και συνεργαζόμενος με ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο» τόνισε στο Hello.
Α. Μ.: «Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήρθε μαζί με το συμβόλαιο με την Panik Records. Έπειτα ξεκίνησαν οι συναυλίες»
-Όταν ανέβηκες στη σκηνή ως τραγουδιστής του συγκροτήματος Boys And Noise τι ένιωσες;
Α. Μ.: «Παρά το ότι όλο αυτό με το συγκρότημα έγινε γρήγορα, σε μένα λειτούργησε σταδιακά. Προφανώς, ήταν μια εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων μου, και με ικανοποιούσε.»
- Παρακολουθείτε ο ένας τη δουλειά του άλλου;
ΝΤ. Μ.: «Εννοείται! Και παρακολουθώ και κάνω διορθώσεις. Υπάρχει μια αλληλεπίδραση, καθώς και οι δυο κάνουμε δουλειές που εμπεριέχουν την έκθεση, οπότε υπάρχει συνάφεια στη σκηνική παρουσία και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε και πλασάρουμε τους εαυτούς μας, γιατί είναι κι αυτό στο παιχνίδι. παρακολουθώ τον Ντένη σε παραστάσεις, επειδή δεν έχω γνώσεις υποκριτικής, δεν μπορώ να τον κρίνω, όπως θα έκρινα κάποιον που τραγουδάει. Όμως, αυτό που βλέπω με ικανοποιεί και νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται καλός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved