Νικολέτα Καρρά: «Δεν έχω σκοπό  να αποποιηθώ την εμφάνισή μου»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Δεν έχω σκοπό να αποποιηθώ την εμφάνισή μου»

Η Νικολέτα Καρρά εξομολογήθηκε αν η εικόνα της την βοήθησε στην καριέρα της ή της στάθηκε εμπόδιο.

Να σας πάω πίσω, στα χρόνια που ξεκινήσατε. Ήταν δύσκολα; Παλέψατε για ευκαιρίες;

Όταν ξεκινάς εννοείται ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Θα έλεγα όμως ότι υπήρξα σχετικά τυχερή, καθώς δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά. Το μόνο, ίσως, που έχεις να παλέψεις, είναι ότι επειδή είσαι νέο πρόσωπο σε αντιμετωπίζουν με καχυποψία, και το θεωρώ λογικό. Νιώθω τυχερή στη δουλειά μου, χωρίς να είμαι ικανοποιημένη όμως. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ούτε το ένα εκατοστό απ' αυτά που θα ήθελα.

Να υποθέσω ότι δεν έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας «Τα παρατάω»;

Όχι, δεν το έχω πει, ευτυχώς. Όταν όμως ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, επειδή ήμουν μόνη κι επειδή είναι μια δουλειά που έχει μόνο ανασφάλεια, έλεγα ότι θα τη δοκιμάσω για πέντε χρόνια, κι αν δω ότι μου βγαίνει, επειδή ήταν όνειρο ζωής να γίνω ηθοποιός, θα συνεχίσω. Διαφορετικά, θα σταματήσω. Έχοντας σπουδάσει φιλολογία, θα έκανα μαθήματα και τουλάχιστον θα είχα την παρηγοριά ότι προσπάθησα.

Στα πρώτα χρόνια της πορείας σας σκεφτήκατε ποτέ ότι καλύτερα να μην ήσασταν ψήλη, όμορφη και αδύνατη, γιατί βλέπουν μόνο αυτό και σε δεύτερο επίπεδο εξετάζουν αν κάποια είναι καλή ηθοποιός;

Είναι εν γνώση μου πως όταν πρωτοξεκίνησα, επειδή δε με ήξεραν, οι προτάσεις έρχονταν επειδή έβλεπαν μια ωραία παρουσία. Θα μπορούσα να είμαι καλύτερη ή χειρότερη, αυτό που έχω όμως το αγαπάω και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να το αποποιηθώ. Το ότι υπάρχει προκατάληψη με την ωραία εμφάνιση ισχύει, δεν το συζητάμε. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν με δυσπιστία μια εμφανίσιμη δεν έχω σκοπό ν' αποποιηθώ την εμφάνιση μου για ν' αποδείξω ότι είμαι καλή ηθοποιός, ούτε να κυκλοφορώ με κελεμπίες ή να είμαι απεριποίητη. Όποιος θέλει, είναι ευπρόσδεκτος να έρθει στο θέατρο και να δει αν έχω δυνατότητες και ποιες είναι αυτές. Δε με αφορούν αυτοί που βγάζουν συμπέρασμα για τις υποκριτικές μου ικανότητες από την εμφάνιση μου, χωρίς να μ' έχουν δει να παίζω. Και μια και ξεκινήσαμε αυτή την πολύ ωραία κουβέντα, σας πληροφορώ ότι στο θέατρο, όσες φορές έχω παίξει, και με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά, μπορώ να πω ότι δικαιώνομαι για τη δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια. Φέτος ήρθαν άνθρωποι του χώρου που χαίρουν εκτίμησης και άκουσα υπέροχα λόγια. Έζησα συγκινητικές στιγμές και νομίζω ότι αρχίζω σιγά-σιγά, και είναι σημαντικό αυτό, να έχω αποδοχή.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved