Βάνα Μπάρμπα: «Έχω πάρει διαζύγιο από τον έρωτα 13 χρόνια»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Έχω πάρει διαζύγιο από τον έρωτα 13 χρόνια»

Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και αν είναι έτοιμη να αφεθεί ξανά και να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα.

«Είμαι υπέρ της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Ο άνθρωπος γιορτάζει ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά, να ερωτεύεται. Ζωή χωρίς έρωτα είναι στερημένη ζωή. Μια ζωή είμαι ερωτευμένη, όχι τόσο με τα πρόσωπα, όσο με ιόν ίδιο τον έρωτα Δηλαδή, με την πεποίθηση ότι παθιάζομαι, τιμωρώ, όλα αυτά που έχει ο έρωτας αυτή την κτήση. Ο έρωτας έχει μόνο πάθος και καταστροφή, Η ένταση των συναισθημάτων που νιώθεις, είναι μοναδική. Είναι συνυφασμένος με δυο πράγματα: το πάθος και το αίσθημα του θανάτου. Αν δεν ήταν συνυφασμένος με τον θάνατο και είχε αντοχή, θα γινόταν αγάπη, φιλία γι’ αυτό και οι μεγάλοι έρωτες πάντα πεθαίνουν νωρίς. Ο έρωτας κρατάει τρία-τέσσερα χρόνια. Μετά μετουσιώνεται σε κάτι άλλο. Δεν μπορεί να αντέξει πολύ σε καμία σχέση, σε αντίθεση με την αγάπη». Και συνέχισε μιλώντας στο ΟΚ:

«Το κεφάλαιο «έρωτας» δεν έχει κλείσει για μένα. Όμως, όσο μεγαλώνει έχεις λιγότερες πιθανότητες να ερωτευτείς. Γιατί πλέον μπαίνει η γνώση, η λογική, ο φόβος της ηλικίας. Επιλέγουμε τη λογική, αυτή οδηγεί. Να πάω κοντά του ή θα καταστραφώ; Να τον επιλέξω; Ο έρωτας δεν έχει ερωτήσεις. Πέφτεις στην κόλαση, στη φωτιά. Έχω τα κότσια να πάρω το ρίσκο; Ως άνθρωπος πιστεύω ότι τα έχω και θα το κάνω πάλι. Ο έρωτας θέλει παρόρμηση, γι' αυτό ταιριάζει στα νιάτα. Όταν περνάνε τα χρόνια παύεις να ερωτεύεσαι άβουλα. Γίνεσαι περισσότερο ορθολογιστής. Βέβαια, πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο και ίσως ξαφνικά «χτυπηθείς» και πεις «εδώ είμαι». Προσδοκώ και πλέον αναμένω έναν απρόβλεπτο έρωτα. Είχα πάρει διαζύγιο μαζί του, 13 χρόνια, όσο είναι η κόρη μου Φαίδρα. Τώρα όμως παρακαλώ να ξανάρθει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved