Πέτρος Κωστόπουλος: «Χάρηκαν πολύ που έχασα τα σπίτια μου»
Showbiz

Πέτρος Κωστόπουλος: «Χάρηκαν πολύ που έχασα τα σπίτια μου»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τα οικονομικά του προβλήματα και τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

Από όσα έχεις ακούσει τα τελευταία πέντε χρόνια, τι σε πλήγωσε πιο πολύ;

Ότι ενώ όλοι τους ήξεραν πως είχα βάλει στην εταιρεία μου ακόμα και τα τελευταία μου χρήματα, έλεγαν ότι τα κονόμησα κιόλας και έβαλα λεφτά στη άκρη. Μπορώ να πυροβολήσω άνθρωπο όταν το ακούω αυτό. Γιατί υπάρχουν ένα σωρό χαρτιά που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Νομίζω ότι αυτοί ανακουφίστηκαν λίγο όταν έχασες και τα δυο σου σπίτια.

Χάρηκαν πολύ που τα έχασα. Δεν καταλαβαίνω όμως ότι το σπίτι σου, φθηνό ή ακριβό, κουβαλά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, τις χάρες, λύπες, τις γεννήσει των παιδιών σου. Κλάματα γέλια. Αυτό είναι ένα σπίτι. Δεν είναι οι τοίχοι κ πισίνες - στο φινάλε δούλεψες για να τα χτίσεις, τα έκλεψες. Γι αυτό η λέξη «φθόνος» είναι καθαρά ελληνική και δεν μεταφράζεται ακριβώς σε μια άλλη γλώσσα. Να θέλει ο άλλος την καταστροφή σου, να μην υπάρχεις. Τους πείραζε η μάπα μου και το πώς ζούσα.

Πώς σου φαίνεται ότι μέσα στο lifestyle που παραπαίει υπάρχει μια Μενεγάκη που παραμένει στον αφρό;

Θες να κάνουμε τώρα κοινωνιολογική ανάλυση στο φαινόμενο «Μενεγάκη»;

Μα δεν είναι φαινόμενο;

Όπως είναι η Όπρα στην Αμερική. Η Ελένη προφανώς κατάφερε να αγγίξει μια χορδή στο κοινό που δεν είχε αγγίξει καμία άλλη. Παραμένει πολύ ωραία γυναίκα, είναι πολύ απλή, κουλαριστή, δεν την ψώνισε ποτέ τηλεοπτικά, βγαίνει ακόμα σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας όχι τη Μαρία Αντουανέτα. Ξεχνιέται, παίζει, γελάει, είναι η πιο φυσική παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης.

Χαίρομαι που ξαναμιλήσατε.

Εσείς νομίζατε ότι δεν μιλούσαμε. Ακόμα και στο Πρωινό του Μega είχαμε συνομιλήσει στον «αέρα», όταν είχε έρθει καλεσμένη η ομάδα της. Και στο τηλέφωνο έχουμε μιλήσει πολλές φορές και έξω την έχω πετύχει. Για την Ελένη αισθάνομαι πολύ γλυκά. Γιατί είναι πανέξυπνη και έχει πλάκα.

Και εκτιμούσε πάντα το φαγητό σου.

Άδειαζε κάθε φορά τη γαβάθα, θες να πεις.

Μαγειρεύεις ακόμα;

Ειδικά τώρα που βγαίνω μόνο τις Πέμπτες μαγειρεύω πέντε-έξι φορές την εβδομάδα.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved