Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν είμαστε το τυπικό ζευγάρι που κρατάμε τους παραδοσιακούς ρόλους»
Showbiz

Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν είμαστε το τυπικό ζευγάρι που κρατάμε τους παραδοσιακούς ρόλους»

Σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της Μπέτυς Αρβανίτη, ο –συγγραφέας- γιος της, Αλέξης Σταμάτης που απέκτησε με τον πρώτο της σύζυγο. Νιώθει αυστηρή μαμά; 

«Όχι βέβαια! Ούτε υπέρ- προστατευτική. Τώρα κάπως γίνομαι πιο προστατευτική που μεγαλώνω και μάλιστα ο Αλέξης γελάει μ’ αυτό. Ουσιαστικά με το γιο μου μεγαλώσαμε μαζί. Κάτι κερδίσαμε και κάτι χάσαμε, αλλά σίγουρα έχουμε κερδίσει την τωρινή μας σχέση. Θαυμάζω πολύ τον Αλέξη και είμαι αυστηρή κριτής όταν διαβάζω τα βιβλία του. Έτσι, όμως λειτουργώ με τους ανθρώπους που αγαπάω» τόνισε στο People.

Σε ποιο ρόλο νιώθει πως τα έχει καταφέρει καλύτερα: της μητέρας, της συζύγου ή της θεατρίνας; «Αν ήταν εδώ ο σύζυγος μου θα σου έλεγε πως ως σύζυγος δεν τα έχω καταφέρει καθόλου καλά. Δεν είμαστε το τυπικό ζευγάρι που κρατάμε τους παραδοσιακούς ρόλους. Συνυπάρχουμε με ένα δικό μας περίεργο τρόπο. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον στο θέατρο τα έχω καταφέρει καλύτερα. Το λέω με λίγη ενοχή. Γιατί αν μου πεις τι με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα στη ζωή μου θα σου πω ο γιος μου. Όμως, τη καθημερινότητα μου την αφιερώνω στο θέατρο», εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved