Νικόλ Σαραβάκου: Η σχέση με τους γονείς της και η στήριξή τους
Showbiz

Νικόλ Σαραβάκου: Η σχέση με τους γονείς της και η στήριξή τους

Η μητέρα τηςΝικόλ Σαραβάκου, η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου, έχει γράψει τραγούδια για μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Στέλιος Ρόκκος κ.ά. Άραγε την έχει επηρεάσει; 

«Ακούω όλα τα τραγούδια, αλλά δεν με επηρέασε η μητέρα μου. Γενικά δεν επηρεάζομαι από εξωγενείς παράγοντες. Και δεν σου κρύβω ότι είμαι ο χειρότερος πελάτης της μητέρας μου, γιατί τη βάζω να γράψει ένα τραγούδι μέχρι και πέντε φορές! Μπορεί να μη μου αρέσει μια λέξη και να το δουλεύουμε για μέρες. Είμαι δύσκολη. Αλλά και η μητέρα μου είναι πάντα αυστηρή κριτής, γεγονός που με βελτιώνει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Από την άλλη, ο πατέρας της Δημήτρης Σαραβάκος ήταν πάντα low profile, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το lifestyle. Πώς, όμως, αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια; «Με στήριξε από την αρχή γιατί κατάλαβε ότι αυτό ήταν το όνειρό μου και ήταν θερμός με την απόφασή μου. Όπως ο πατέρας μου, είμαι και εγώ χαμηλών τόνων, πολύ προσεκτική με την προβολή μου και θέλω να υπάρχει σε όλα μέτρο». Πόσο αγχωτικό, όμως, είναι για ένα παιδί να προέρχεται από δύο γονείς καταξιωμένους και αναγνωρίσιμους; «Εχει τα υπέρ και τα κατά του. Το θετικό είναι ότι έχω τη βοήθειά τους, λόγω εμπειρίας, αλλά και την αναγνωρισιμότητα του ονόματος. Επιπλέον, από τη μητέρα μου γνώριζα ότι είναι δύσκολος χώρος και ήμουν προετοιμασμένη. Στα αρνητικά είναι ότι οι άλλοι με συγκρίνουν με τους γονείς μου και πρέπει να προσπαθώ ακόμη περισσότερο για να αποδείξω ότι είμαι καλή στη δουλειά μου. Επιπλέον, είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι υπάρχω στον χώρο λόγω των γονιών μου και με κρίνουν αρνητικά. Στα social media έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια, αλλά απαντώ μόνο με τη δουλειά μου».

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρεται στην κρίση που περνάει το επάγγελμά της: «Δεν είναι εύκολο για έναν νέο άνθρωπο, αντιθέτως είναι αγχωτικό. Στην Ελλάδα σήμερα όλα τα επαγγέλματα έχουν πρόβλημα. Αν όμως κάνεις τη δουλειά που αγαπάς και έχεις στόχους μπορείς να περάσεις πολλά εμπόδια και στο τέλος να τα καταφέρεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved