Ναταλία Λιονάκη: «Έφυγα από το μοναστήρι»
Showbiz

Ναταλία Λιονάκη: «Έφυγα από το μοναστήρι»

«Η Ναταλία έχει φύγει από το μοναστήρι. Δόξα τω Θεώ, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν» είναι η κατηγορηματική δήλωση της μητέρας της Ναταλίας Λιονάκη για την οριστική απόφαση της κόρης της να επιστρέψει στα εγκόσμια.

Ήταν 21 Μαΐου 2009 ότι η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να αποσυρθεί στην Κοινοβιακή Μονή της Θεογεννήτορος στην Κρήτη.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πραγματικό σίριαλ, με την ηθοποιό να απομονώνεται στη Μονή και τη μητέρα της Τζένη, να δίνει πραγματικό αγώνα για να την μεταπείσει και να την κάνει να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους. Κατηγορεί τον γέροντα Απόστολο για προσηλυτισμό και φτάνει στο σημείο να καταγγείλει ότι το παιδί της δεν είναι καλά, ότι δεν είναι ο εαυτός της και ότι στο μοναστήρι δίνουν στη Ναταλία ουσίες για να την έχουν του χεριού τους.
Και ξαφνικά, μετά από μερικούς μήνες, η Ναταλία όσο αιφνίδια αποφάσισε να μπει στο μοναστήρι, έτσι αποφασίζει και να το εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Σήμερα ζει με τη μητέρα της στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, απομονωμένη από όλους, χωρίς να θέλει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την απόφασή της.
«Η Ναταλία έχει αποφασίσει να μη μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης για μεγάλο διάστημα», λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά της.
Τις περισσότερες ώρες τις περνάει μέσα στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της, ενώ υπάρχει και ένας άνθρωπος που τις βοηθά με τις εξωτερικές δουλειές, ώστε να αποφύγουν όσο μπορούν τους δημοσιογράφους.
«Η Ναταλία έχει φύγει από το μοναστήρι. Δόξα τω Θεώ, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πέρασαν, τώρα είμαστε καλά οι δυο μας, εδώ, κοντά», λέει η μητέρα της για την απόφαση της κόρης της να εγκαταλείψει το μοναστήρι, η οποία είναι πλέον οριστική.
Η ζωή τους όμως είναι περιορισμένη, μακριά από όλους και όλα. Ακόμα και οι ξαδέλφες της από την πλευρά του πατέρα της, που την επισκέπτονταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο μοναστήρι δεν έχουν καθόλου νέα της. Για φίλες βέβαια ούτε λόγος. Η Ναταλία έχει αποφασίσει να μείνει για λίγο μόνη της και να ξαναβρεί τον εαυτό της.
Η μητέρα της πάντως διαβεβαιώνει ότι είναι καλά.
«Ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Είμαστε καλά, έχουμε ηρεμήσει», τονίζει.
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved