Χρήστος Σιμαρδάνης: «Αυτός ο παραλογισμός της εποχής κάπου πρέπει να σταματήσει»
Showbiz

Χρήστος Σιμαρδάνης: «Αυτός ο παραλογισμός της εποχής κάπου πρέπει να σταματήσει»

Η μια συνεργασία φέρνει την άλλη, μέχρι που γίνεται γνωστή η διαφορετικότητα στη χροιά της φωνής του Χρήστου Σιμαρδάνη και του γίνεται πρόταση να κάνει σπικάζ για διαφημιστικά. 

Για πολλά χρόνια είναι η φωνή που κρύβεται πίσω από τα τρέιλερ του ΜΕGΑ αλλά και πολλών διαφημίσεων. «Ήταν η εποχή των παχιών αγελάδων, όπου τα χρήματα που κέρδιζα ήταν μυθικά. Χάρη στη φωνή μου έζησα καλά, έκανα μακρινά ταξίδια και βοήθησα φίλους που είχαν ανάγκη. Χρήματα ποτέ δεν κράτησα στα χέρια μου, όμως, αφού είμαι της λογικής ότι το χρήμα πρέπει να ανακυκλώνεται προκειμένου να οδηγούμαστε σε νέες εμπειρίες και να περνάμε καλά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα; Μπορεί να νιώθει για πρώτη φορά ανασφάλεια, είναι όμως απόλυτα συνειδητοποιημένος «θα μάθουμε να ζούμε αλλιώς, το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους άλλους», λέει. «Αυτός ο παραλογισμός της εποχής κάπου πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί τα 2/4 του πλανήτη, να μην έχουν νερό και όλος ο υπόλοιπος κόσμος να πλημμυρίζει ή να πλατσουρίζει στα spa, Η ίδια η ζωή μας δείχνει ότι πρέπει να σταματήσουν τα παράλογα που επιφέρουν συμπαντική δυσαρμονία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved