Αθερίδης: Οι γυναίκες της ζωής του είναι οι καλύτερες φίλες
Showbiz

Αθερίδης: Οι γυναίκες της ζωής του είναι οι καλύτερες φίλες

Οι καλύτερες φίλες έχουν γίνει εδώ και καιρό η Σμαράγδα Καρύδη και η Φωτεινή Αθερίδη.

Ο µπαµπάς της Θοδωρής Αθερίδης λατρεύει τη γλυκύτατη Φωτεινή - και φυσικά η Φωτεινή λάµπει από χαρά για την αγάπη που εισπράττει από εκείνον. Μπορεί να µη ζουν µαζί, αφού εκείνος συγκατοικεί µε την αγαπηµένη του Σµαράγδα εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά είναι πάντα κοντά της και είναι ένας «υπέροχος µπαµπάς», όπως τονίζει συχνά η νεαρή ηθοποιός στον φιλικό της κύκλο. Φέτος, µάλιστα, περνούν περισσότερες ώρες µαζί, αφού η Φωτεινή κρατά, βασικό ρόλο στο θεατρικό «∆οξαπατρή», που παίζεται στο «Μικρό Παλλάς». Σύμφωνα με τη real, τα πιο πολλά βράδια της εβδοµάδας τρώνε µαζί σε κοντινό στο θέατρο εστιατόριο αµέσως µετά το τέλος της παράστασης, έχοντας βέβαια στην παρέα τους τη Σµαράγδα αλλά και άλλους φίλους τους, οι οποίοι παίζουν σε διπλανά θέατρα.
Η Σµαράγδα φροντίζει µε αγάπη τη µικρή, αστειεύεται µαζί της, µιλούν για τα νέα της εγχειρήµατα και τα σχέδιά της και ήταν από τις πρώτες που έσπευσε να δει, µαζί µε τον Θοδωρή, το πρώτο θεατρικό έργο που έγραψε µε τίτλο «Και µετά; Και µετά;», το οποίο παίζεται στο «Θησείον», µε τη Φωτεινή να ξεχωρίζει σε αυτό και υποκριτικά.
Η Καρύδη εµψυχώνει πάντα τη νεαρή ηθοποιό και αυτό έγινε από τα παρθενικά βήµατά της στο σανίδι όταν συµµετείχε στο δυνατό «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», που είχε σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούσε εκείνη µε τον Βασίλη Χαραλαµπόπουλο. Και η Φωτεινή όµως είναι πάντα στο πλάι της Σµαράγδας σε κάθε νέο της «στοίχηµα» και µάλιστα ανυποµονεί να την απολαύσει στο «Sweet Charity» που ξεκινά στο θέατρο «Badminton».
∆ικαίως ο Αθερίδης χαίρεται µε αυτή την ιδιαίτερη αλλά και δυνατή σχέση την οποία έχουν αναπτύξει οι δύο γυναίκες που αγαπάει πολύ. Σηµαίνει πολλά για αυτόν να τις βλέπει «δεµένες» κι αγαπηµένες, µε τη µία να στηρίζει την άλλη σε κάθε βήµα, και ας τις βλέπει πολλές φορές να κάνουν... κόµµα εναντίον του αστειευόµενες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved