Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να αποδεσμευτώ πλήρως…»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να αποδεσμευτώ πλήρως…»

Η Νάντια Κοντογεώργη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν σαν άνθρωπος ακολουθεί το κοινωνικά αποδεκτό.

Νάντια, είχες ξεκινήσει με σπουδές στη Νομική.

Δεν τις ολοκλήρωσα. Όταν ήμουν στο β' έτος, την επιταγή των γονιών μου, να πετύχω σε μια σχολή που θα απορούσε εχέγγυο για το μέλλον, κάτι που φυσικά -όπως ήρθαν τα πράγματα στη χώρα μας- δεν ισχύει πια. Νιώθω πως έκανα τη σωστή επιλογή για την ψυχική μου υγεία.

Είσαι άνθρωπος που ακολουθεί το κοινωνικά αποδεκτό;

Κάθε μέρα μάχομαι με αυτό, να αναγνωρίσω τι αρέσει σε μένα. Τι ικανοποιεί το σώμα, την ψυχή μου, τι είναι φωτεινό και τι όχι. Άλλοτε κερδίζω, άλλοτε χάνω και επαναπροσδιορίζω. Αρκετά από τα δεδομένα που έτσι είχα μάθει, μεγαλώνοντας τα ορίζω όπως θέλω και μου ταιριάζουν. Νομίζω ότι είχα πολύ το σύνδρομο του καλού παιδιού. Σιγά σιγά το αποβάλλω και υπερασπίζομαι αυτό που θέλω. Δεν ξέρω αν μπορώ να αποδεσμευτώ πλήρως, γιατί με γοητεύει να είναι καλά οι γύρω μου και να τους ικανοποιώ με διάφορα πράγματα. Αν όμως δεν ικανοποιούν εμένα, το εκφράζω. Παλαιότερα δεν το έκανα.

Έχω την αίσθηση πάντως πως παραμένεις το καλό παιδί.

Προσπαθώ να συμπεριφέρομαι όπως θέλω να είναι ο κόσμος, άλλος να λέει ότι είμαι καλό παιδί, άλλος θα πει κάτι άσχημο, με άλλον θα ταιριάξω, με άλλον όχι. Εγώ προσπαθώ να φέρομαι όπως θα ήθελα να φέρονται και οι άλλοι.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved