Έλλη Κοκκίνου: «Το να τρώω τα έτοιμα δεν μου λέει τίποτα»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Το να τρώω τα έτοιμα δεν μου λέει τίποτα»

Τι ήταν εκείνο που οδήγησε την Ελλη Κοκκίνου να επενδύσει τα χρήματά της σε έναν παιδικό σταθμό και όχι, λόγου χάρη, σε ένα μπαρ ή σε ένα εστιατόριο, πρακτική που ακολουθούν πολλοί συνάδελφοί της;

«Κάποια στιγμή η δουλειά της νύχτας θα δύσει. Δεν ξέρω σε πόσα χρόνια. Δεν μπορώ να το προδικάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι. Θα ήθελα όταν αυτή η δουλειά με διώξει ή επιθυμήσω εγώ να φύγω, να έχω και κάτι άλλο ως εισόδημα. Το να τρώω τα έτοιμα δεν μου λέει τίποτα. Επιπλέον, δεν θέλω να με θρέφει κανείς και ακόμη και στα 70 ή στα 75 μου θέλω να έχω ένα εισόδημα. Με ρωτάς γιατί δεν άνοιξα ένα μπαρ.

Μα με φαντάζεσαι στα 70 μου πάρτυ άνιμαλ; Οπότε μέσω του παιδικού σταθμού θέλησα να επενδύσω στα παιδιά. Πώς με αντιμετωπίζουν οι γονείς; Στην αρχή όταν έρχονται για τα πρώτα ραντεβού βλέπουν την τραγουδίστρια. Κι εγώ στη θέση τους αυτό θα έκανα. Από τη στιγμή όμως που θα με δουν στον παιδικό σταθμό ενεργή -από το να βοηθήσω ένα παιδί να βάλει τα παπούτσια του και να το ταΐσω μέχρι να οργανώνω τις σχολικές γιορτές μαζί με τις δασκάλες- ξεχνάνε το επάγγελμά μου. Βλέπουν μια γυναίκα που αγαπάει και προσέχει τα παιδιά τους», εξηγεί μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved