Όθωνας Μεταξάς: «Το θέμα δεν είναι ποιος φεύγει από μια σχέση, αλλά ποιος πονάει»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Το θέμα δεν είναι ποιος φεύγει από μια σχέση, αλλά ποιος πονάει»

Ο Όθωνας Μεταξάς σε συνέντευξή του μίλησε για τη προσωπική του ζωή και αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια.

Έχεις φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο;

Όχι. Ο γάμος είναι μία ιδέα που τη σκέφτομαι πολύ μακριά μέσα οε μια σχέση. Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να δεθεί το ζευγάρι, να κάνει ένα παιδί. Ο γάμο είναι ένα πάρτυ, να επισφραγιστεί η κοινή πορεία

Μετά από πόσα χρόνια θεωρείς ότι ο γάμος είναι ιδανική κατάληξη σε μια σχέση;

Κατ αρχάς, δεν πιστεύω σικ μακρόχρονα σχέσεις που δεν εξελίσσονται. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποιες εμπειρίες δεν χρειάζονται πολύ καιρό για να γνωρίσουν και να καταλάβουν έναν άνθρωπο. Εγώ μέσα στον μήνα ξέρω αν ο άλλος μου κάνει.

Ναι, αλλά οι άνθρωποι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν.

Σαφώς. Τέτοιες καταστάσεις, εμβαθύνεις λείαινες κάποια αγκάθια. Κι αυτά θέλουν χρόνο. Αλλά όταν βλέπω ζευγάρια να είναι πέντε χρόνια μαζί και να μην προχωράνε σε γάμο, αισθάνομαι ότι δεν θέλουν να είναι εκεί, απλώς δεν έχουν τη δύναμη να φύγουν.

Όταν τελειώνει μια σχέση, φεύγεις πρώτος;

Το θέμα δεν είναι ποιος φεύγει, αλλά ποιος πονάει, και, είτε έχω φύγει είτε με έχουν αφήσει, έχω πονέσει το ίδιο. Μη σου πω ότι όταν φεύγω πονάω πιο πολύ.

Έχεις σκεφτεί για ποιον λόγο;

Ίσως γιατί μπορεί στο μυαλό μου να τα είχα πιο εξιδανικευμένα-Πιστεύω όμως ότι γενικά οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι και πάρα πολλές στη ζωή ενός ανθρώπου. Πόσες να κάνεις; Αν κοιτάς την ουσία των ανθρώπων, τους εξερευνάς, τους αφουγκράζεσαι, πόσους να ψάξεις; Έχει ψυχικό κόστος.

Παιδί εκτός γάμου θα έκανες;

Ναι, θα έκανα

Πόσα παιδιά θέλεις να αποκτήσεις;

Ας ξεκινήσουμε με το ένα και βλέπουμε. Τα πολλά παιδιά είναι ευλογία, αλλά πρέπει στη σημερινή εποχή να υπάρχουν και οι προδιαγραφές για να τα φέρεις στον κόσμο. Ωστόσο, δύο παιδιά είναι καλά. Έχω αδυναμία στα κορίτσια. Φοβάμαι ότι στην κόρη μου θα έχω παθολογική αδυναμία.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved